Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Με γραβάτα ο Τσίπρας στην ομιλία του!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με γραβάτα ο Τσίπρας στην ομιλία του!

Μίλησε από το Ζάππειο ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπας, ενώπιον των κοινοβουλευτικών ομάδων του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Θέμα της ομιλίας του η συμφωνία στο Eurogroup για το ελληνικό χρέος. ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είχαν δώσει «ραντεβού» στις 19:30 το απόγευμα στο αίθριο του Ζαππείου. Διαβάστε ακόμα: Τσίπρας για γραβάτα: «Δεν θα το γλιτώσω» Η κοινή συνεδρίαση των […]

Μίλησε από το Ζάππειο ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπας, ενώπιον των κοινοβουλευτικών ομάδων του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.

Θέμα της ομιλίας του η συμφωνία στο Eurogroup για το ελληνικό χρέος. ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είχαν δώσει «ραντεβού» στις 19:30 το απόγευμα στο αίθριο του Ζαππείου.

Διαβάστε ακόμα: Τσίπρας για γραβάτα: «Δεν θα το γλιτώσω»

Η κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Ομάδων των δυο κομμάτων που συνθέτουν τη συγκυβέρνηση ήταν αναμενόμενη.

Από νωρίς το πρωί υπήρχε η πληροφορία πως ο Αλέξης Τσίπρας προγραμμάτιζε δήλωση προς τον ελληνικό λαό. Στην κοινή συνεδρίαση, ο κος Τσιπρας εμφανίστηκε με κόκκινη γραβάτα, ακριβώς όπως είχε υποσχεθεί, τηρώντας τον λόγο του.

«Τα στοιχήματα είναι για να υλοποιούνται. Μετά τις χθεσινές αποφάσεις για το ελληνικό χρέος η χώρα μας γυρίζει οριστικά σελίδα», ξεκίνησε την ομιλία του.

«Η σημερινή μέρα ανήκει σε κείνους που χτυπήθηκαν βάναυσα από την κρίση, που είδαν τους κόπους μιας ζωής να καταστρέφονται, που σήκωσαν την χώρα στην πλάτη τους», τόνισε ο κος Τσίπρας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις