Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μαχαίρωσε τη φίλη της αδερφής του μπροστά σε μικρά παιδιά – Σε κρίσιμη κατάσταση η νεαρή
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαχαίρωσε τη φίλη της αδερφής του μπροστά σε μικρά παιδιά – Σε κρίσιμη κατάσταση η νεαρή

Στο νοσοκομείο Λαμίας διακομίστηκε με σοβαρά τραύματα μια νεαρή καθώς μαχαιρώθηκε από τον αδελφό φίλης της. Το συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας στην οδό Υψηλάντη στην Λαμία και μάλιστα μπροστά στα παιδιά της αδερφής του δράστη που έχει συλληφθεί. Σύμφωνα με το LamiaNow, το περιστατικό συνέβη μπροστά στα αθώα μάτια […]

Στο νοσοκομείο Λαμίας διακομίστηκε με σοβαρά τραύματα μια νεαρή καθώς μαχαιρώθηκε από τον αδελφό φίλης της.

Το συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας στην οδό Υψηλάντη στην Λαμία και μάλιστα μπροστά στα παιδιά της αδερφής του δράστη που έχει συλληφθεί.

Σύμφωνα με το LamiaNow, το περιστατικό συνέβη μπροστά στα αθώα μάτια ενός μικρού κοριτσιού ενώ το δεύτερο κορίτσι της οικογένειας κοιμόταν και ξύπνησε από τις κραυγές.

Τα μικρά, ηλικίας 9 και 12 ετών, αλλά η αδερφή του δράστη που δεν μπορεί να εξηγήσει τι όπλισε το χέρι του σήκωσαν τη γειτονιά στον αέρα από τα ουρλιαχτά.

Σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες ο 38χρονος χτύπησε με μανία το θύμα το οποίο δέχτηκε χτυπήματα στην κοιλιακή χώρα με κουζινομάχαιρο. Οι αρχές βρήκαν δύο μαχαίρια με αίμα στο σπίτι.

Η άτυχη κοπέλα εισήχθη εσπευσμένα στο χεορουργείο, έχοντας μια μεγάλη μαχαιριά στο θώρακα (έχει τουλάχιστον 7 μαχαιριές σε θώρακα και κοιλιά) και οι γιατροί δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.

Το θύμα ήταν φιλοξενούμενο στο σπίτι της αδελφής του δράστη ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν στο σπίτι γιατί βοηθούσε τα κοριτσάκια της φίλης της στο διάβασμα.

Ο τελευταίος φέρεται να είχε δει μόλις δύο φορές το θύμα, ωστόσο είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

lam5
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις