Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ματσάρα: Οι… Ισπανοί «καθάρισαν» την Άρσεναλ (vids)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ματσάρα: Οι… Ισπανοί «καθάρισαν» την Άρσεναλ (vids)

Σπουδαίο ντέρμπι στο Λονδίνο Η Τσέλσι προηγήθηκε 2-0, αλλά ισοφαρίστηκε. Η Άρσεναλ ήταν κοντά στην απόλυτη ανατροπή, αλλά η Τσέλσι του Μαουρίτσιο Σάρι κατάφερε να φύγει με νίκη στο ντέρμπι του Λονδίνου για την Premier League και να “φέρει” την Άρσεναλ σε ένα αρνητικό ρεκόρ 24ετίας. Να κάνουν δεύτερη σερί ήττα στο ξεκίνημα πρωταθλήματος, για πρώτη φορά […]

Σπουδαίο ντέρμπι στο Λονδίνο

Η Τσέλσι προηγήθηκε 2-0, αλλά ισοφαρίστηκε.

Η Άρσεναλ ήταν κοντά στην απόλυτη ανατροπή, αλλά η Τσέλσι του Μαουρίτσιο Σάρι κατάφερε να φύγει με νίκη στο ντέρμπι του Λονδίνου για την Premier League και να “φέρει” την Άρσεναλ σε ένα αρνητικό ρεκόρ 24ετίας.

Να κάνουν δεύτερη σερί ήττα στο ξεκίνημα πρωταθλήματος, για πρώτη φορά μετά το 1994!

Στο 20′ η Τσέλσι ήταν μπροστά με 2-0. Δύο γκολ του Πέδρο και του Αλβάρο Μοράτα έθεσαν σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους. Η Άρσεναλ, όμως, δεν το παράτησε.

Στο 37′ μείωσε με τον Μιχταριάν. Στο 41′ ισοφάρισε (2-2) με τον Ιβόμπι και όταν οι δύο ομάδες βγήκαν από τα αποδυτήρια για το β’ ημίχρονο έπαιζαν πάλι επί ίσοις όροις.

Στο 81’ ο Αζάρ έβγαλε εξαιρετική μπαλιά, ο Μάρκος Αλόνσο πετάχτηκε και βρήκε δίχτυα.

Στα εναπομείναντα λεπτά, ο Τσεχ κράτησε στο κόλπο την Άρσεναλ με δύο μεγάλες επεμβάσεις σε Ζιρού και Αζάρ, αλλά το σουτ του Ράμσεϊ στην εκπνοή έφυγε μόλις άουτ, με αποτέλεσμα να μην αλλάξει το 3-2!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις