Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Μαξιλαροθήκη: 3 χρήσιμα πράγματα που μπορείς να κάνεις
PLUS

Μαξιλαροθήκη: 3 χρήσιμα πράγματα που μπορείς να κάνεις

Εκτός από το να χρησιμοποιούμε τις μαξιλαροθήκες με τον κλασικό τρόπο, υπάρχουν και άλλοι τρόποι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Σας παρουσιάζουμε 3 διαφορετικούς τρόπους για να χρησιμοποιήσετε μια μαξιλαροθήκη. Φτιάξτε προστατευτικά για τα ρούχα σας. Τρυπήστε μια μαξιλαροθήκη στη μια μεριά για να περάσετε την κρεμάστρα και βάλτε εκεί ρούχα που θέλετε να προστατέψετε από τη […]

Εκτός από το να χρησιμοποιούμε τις μαξιλαροθήκες με τον κλασικό τρόπο, υπάρχουν και άλλοι τρόποι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Σας παρουσιάζουμε 3 διαφορετικούς τρόπους για να χρησιμοποιήσετε μια μαξιλαροθήκη.

Φτιάξτε προστατευτικά για τα ρούχα σας. Τρυπήστε μια μαξιλαροθήκη στη μια μεριά για να περάσετε την κρεμάστρα και βάλτε εκεί ρούχα που θέλετε να προστατέψετε από τη σκόνη.

Άνοιξη και επίσημα από σήμερα με την εαρινή ισημερία!

Φτιάξτε τσάντα χησιμοποιώντας μια μαξιλαροθήκη. Μπορείτε να φτιάξετε μια τσάντα για να πάτε στη λαϊκή αγορά. Απλά ράψτε τη μαξιλαροθήκη σας ώστε να πάρει τη μορφή τσάντας και ράψτε επίσης 2 χερούλια για να την κρατάτε.

Χρησιμοποιήστε μαξιλαροθήκη στο πλύσιμο. Αν θέλετε να πλύνετε κάτι ευαίσθητο και φοβάστε μην φθαρεί στο πλυντήριο, τότε βάλτε το μέσα σε μια μαξιλαροθήκη και τοποθετήστε το στη συνέχεια στο πλυντήριο. Το σαπούνι και το νερό θα περάσουν μέσα από τη βαμβακερή μαξιλαροθήκη, ωστόσο τα ρούχα θα μείνουν προστατευμένα.

Τα δύο υλικά που θα… απογειώσουν την κοτόπιτα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις