Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μαξίμου για Μητσοτάκη: Δεν κατάφερε να επισκιάσει τις κραυγές του επίδοξου εκδοροσφαγέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαξίμου για Μητσοτάκη: Δεν κατάφερε να επισκιάσει τις κραυγές του επίδοξου εκδοροσφαγέα

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού αναφορικά με την τηλεοπτική συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην οποία αναφέρθηκε στην υπόθεση Novartis. «Ο κ. Μητσοτάκης με τη σημερινή του συνέντευξη δεν κατάφερε να επισκιάσει τις κραυγές του επίδοξου εκδοροσφαγέα, ο οποίος τυγχάνει να παραμένει και αντιπρόεδρος της ΝΔ. Δεν είπε τίποτα καινούργιο» σημειώνεται στην ανακοίνωση του Μαξίμου. Όπως […]

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού αναφορικά με την τηλεοπτική συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην οποία αναφέρθηκε στην υπόθεση Novartis.

«Ο κ. Μητσοτάκης με τη σημερινή του συνέντευξη δεν κατάφερε να επισκιάσει τις κραυγές του επίδοξου εκδοροσφαγέα, ο οποίος τυγχάνει να παραμένει και αντιπρόεδρος της ΝΔ. Δεν είπε τίποτα καινούργιο» σημειώνεται στην ανακοίνωση του Μαξίμου.

Όπως προσθέτει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού «μας ενημέρωσε ωστόσο πως το σκάνδαλο Novartis είναι κατά τον ίδιο απλά μία υπόθεση διακίνησης μαύρου χρήματος σε γιατρούς για να υπάρχει υπερσυνταγογράφηση και όχι μία υπόθεση μεταξύ άλλων και δωροδοκίας κυβερνητικών αξιωματούχων, όπως αναφέρουν και οι αμερικανικές αρχές».

Καταλήγοντας η ανακοίνωση τονίζει «Αναρωτιόμαστε εάν τα πιστεύει και ο ίδιος αυτά που λέει».

Ο κ. Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι έστειλε μεταξύ άλλων μήνυμα στον πρωθυπουργό «να μην κλείσει άρον – άρον την Προανακριτική για τη Novartis, αλλιώς θα είναι υπεύθυνος προσωπικά για συγκάλυψη», κάνοντας παράλληλα λόγο για υπόθεση που στήθηκε για αποπροσανατολισμό και για να σπιλώσει ο κ. Τσίπρας τους αντιπάλους του. «Πίσω από ένα πραγματικό σκάνδαλο υπάρχει μια οργανωμένη σκευωρία…», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις