Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μία θέση στο τραπέζι του ΝΑΤΟ είναι ήδη κλεισμένη, λέει η υπουργός Άμυνας της ΠΓΔΜ
ΚΟΣΜΟΣ

Μία θέση στο τραπέζι του ΝΑΤΟ είναι ήδη κλεισμένη, λέει η υπουργός Άμυνας της ΠΓΔΜ

Σίγουρη για την Συμφωνία των Πρεσπών εμφανίζεται η υπουργός Άμυνας της ΠΓΔΜ Όπως τόνισε στο δημόσιο μήνυμά της, η χώρα της εξασφάλισε μία πρόσκληση για την ένταξη στο ΝΑΤΟ και κέρδισε την υποστήριξη πολιτικών ηγετών παγκοσμίου κύρους. Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά της η Ραντμίλα Σεκέρινσκα τόνισε πως «θα γραφτεί στην ιστορία ότι τη φετινή χρονιά βάλαμε ένα […]

υπουργός Άμυνας της ΠΓΔΜ

Σίγουρη για την Συμφωνία των Πρεσπών εμφανίζεται η υπουργός Άμυνας της ΠΓΔΜ

Όπως τόνισε στο δημόσιο μήνυμά της, η χώρα της εξασφάλισε μία πρόσκληση για την ένταξη στο ΝΑΤΟ και κέρδισε την υποστήριξη πολιτικών ηγετών παγκοσμίου κύρους.

Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά της η Ραντμίλα Σεκέρινσκα τόνισε πως «θα γραφτεί στην ιστορία ότι τη φετινή χρονιά βάλαμε ένα τέλος στην απομόνωση της χώρας μας και ανοίξαμε το δρόμο για να γίνουμε ένα ίσο κράτος-μέλος στην ισχυρότερη αμυντική και πολιτική συμμαχία.

Η πρόσκληση για την ένταξη στο ΝΑΤΟ είναι στα χέρια μας, οι ενταξιακές συνομιλίες ήταν επιτυχείς. Μία θέση στο τραπέζι του ΝΑΤΟ είναι ήδη κλεισμένη», σημείωσε.

Ακόμη, ανέφερε πως ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας επισκέφτηκε τη «Μακεδονία»,για πρώτη φορά εδώ και 14 χρόνια, ενώ δεν ξεχνά και τις επισκέψεις του ίδιου του επικεφαλής του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ.

«Το 2018 επικεντρωθήκαμε στον στόχο μας – η Μακεδονία να γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής οικογένειας. Γνωρίζουμε πως το 2019 πρέπει να επικεντρωθούμε στις μεταρρυθμίσεις στο εσωτερικό της χώρας μας.

Για να το επιτύχουμε αυτό, χρειαζόμαστε την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σας. Θα δουλέψουμε σκληρά και θα φέρουμε αποτελέσματα», είπε ακόμη, σύμφωνα με το MIA.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις