Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μήνυση Σαμαρά κατά Βαξεβάνη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μήνυση Σαμαρά κατά Βαξεβάνη

Μήνυση κατά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη υπέβαλε σήμερα το μεσημέρι, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ζητώντας να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία εναντίον του δημοσιογράφου για συκοφαντική δυσφήμιση. Συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, τονίζουν πως «η χυδαία και προκλητικά προσβλητική ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εις βάρος του κ. Σαμαρά αποτελεί […]

Μήνυση κατά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη υπέβαλε σήμερα το μεσημέρι, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ζητώντας να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία εναντίον του δημοσιογράφου για συκοφαντική δυσφήμιση.

Συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, τονίζουν πως «η χυδαία και προκλητικά προσβλητική ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εις βάρος του κ. Σαμαρά αποτελεί ντοκουμέντο αθλιότητας», προσθέτοντας πως «η διατεταγμένη αποστολή που έχει αναλάβει εδώ και καιρό αποκαλύπτεται κάθε μέρα και περισσότερο».

Τι είχε γράψει στο Facebook ο Κώστας Βαξεβάνης

Ο εκδότης της εφημερίδας Ντοκουμέντο είχε γράψει σε ανάρτησή του χαρακτηριστικά:

ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΟΥ,

Ο κατηγορούμενος έχει δικαίωμα να υπερασπίζεται τον εαυτό του λέγοντας ακόμη και ψέματα. Με την έννοια αυτή ο Αντώνης Σαμαράς είναι δικαιολογημένος να λέει ψέματα για να βγει από τη δύσκολη θέση.

Επιλέγει έτσι όμως το ρόλο του κατηγορούμενου και όχι του πρώην πρωθυπουργού, του ψευτοΑντωνάκη και όχι του Αντώνη.

Είπε λοιπόν πως το #Documento έγραψε στις 4 Φεβρουαρίου 2018 πως μάρτυρας κατέθεσε για χρηματισμό του Σαμαρά ενώ ο μάρτυρας κατέθεσε μια βδομάδα αργότερα.

Φυσικά έλαβε σε αυτό και την αβάντα του συνεταίρου Βενιζέλου ο οποίος περιφέρεται στα κανάλια με αυτό το επιχείρημα.

Πρώτον, το #Documento δεν έγραφε για το Σαμαρά αλλά για πρωθυπουργό. Προφανώς από τις περιγραφές ο ίδιος αναγνώρισε τον εαυτό του.

Δεύτερο, ο μάρτυρας καταθέτει για τα «μωβ, τα πράσινα και τα κίτρινα» του Σαμαρά σε βαλίτσες, τη μία φορά στη 1 Δεκεμβρίου 2017 και την άλλη στις 28 Ιανουαρίου 2018 δίνοντας λεπτομέρειες για τη μεταφορά.

Ιδού λοιπόν η πρώτη κατάθεση της ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΕΛΕΣH, 1 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 11:45.

H μαγκιά σου Αντωνάκη μου, είναι γιαλατζί όπως και ο πατριωτισμός σου.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Αντώνης Σαμαράς έχει υποβάλει μήνυση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, του αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, της εισαγγελέως Ελένης Τουλουπάκη και κατά παντός υπευθύνου για την υπόθεση Novartis.

«Αυτοί που βγήκαν με ψέματα, πολιτεύθηκαν με ψέματα και σήμερα καταφεύγουν σε συκοφαντίες, θα λογοδοτήσουν. Αυτοί που θέλουν να τρομοκρατήσουν τη Δικαιοσύνη, θα λογοδοτήσουν. Την αστική Δημοκρατία, πάντως, δεν θα την ανατρέψουν! Και την Ελλάδα δεν θα την πληγώσουν άλλο! Θα τους πάω ως το τέλος! Και δεν θα γλιτώσουν», είχε πει στην δήλωσή του ο Αντώνης Σαμαράς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις