Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μέσα στην «τρελή» χαρά ο Καρανίκας για την κάνναβη (pic)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μέσα στην «τρελή» χαρά ο Καρανίκας για την κάνναβη (pic)

Δεν κρύβει τη χαρά του ο Νίκος Καρανίκας για το νόμο για την φαρμακευτική κάνναβη. Ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού του ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook το σχετικό ΦΕΚ και έγραψε: Καρανίκας: Αμόρφωτα εθνίκια έχουν ως μύθο τον Μέγα Αλέξανδρο «Προχωράμε! Η Κάνναβη στην υπηρεσία της κοινωνίας, μακριά από δεισιδαιμονίες και αναχρονισμούς. Η […]

Δεν κρύβει τη χαρά του ο Νίκος Καρανίκας για το νόμο για την φαρμακευτική κάνναβη.

Ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού του ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook το σχετικό ΦΕΚ και έγραψε:

Καρανίκας: Αμόρφωτα εθνίκια έχουν ως μύθο τον Μέγα Αλέξανδρο

«Προχωράμε! Η Κάνναβη στην υπηρεσία της κοινωνίας, μακριά από δεισιδαιμονίες και αναχρονισμούς. Η Ελλάδα με τον νόμο αυτό γίνεται η βασική δύναμη επενδύσεων στην φαρμακευτική κάνναβη, στον κόσμο όλο. Ξεκινήσαμε».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νίκος Καρανίκας τοποθετείται μέσα από τα social media σχετικά με την κάνναβη. Όταν το εν λόγω νομοσχέδιο είχε εισαχθεί στη Βουλή, έγραφε: «Έγινε η αρχή! Ήταν δίκαιο έγινε πράξη!», χρησιμοποιώντας το γνωστό κυβερνητικό μότο.

Ο Καρανίκας δείχνει την αγάπη του στην κάνναβη (pic)

«Θέλει αρκετή δουλειά ακόμη για να σταματήσει η δαιμονοποίηση της κάνναβης και των χρηστών της. Η νομιμοποίηση της φαρμακευτικής χρήσης της κάνναβης θα βοηθήσει ώστε να έχουμε σωστή χρήση και αντιμετώπιση της κάνναβης».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις