Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Λουτσέσκου: «Η ομάδα συνεχίζει να βελτιώνεται»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λουτσέσκου: «Η ομάδα συνεχίζει να βελτιώνεται»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, από την ομάδα του. Ο Ρουμάνος τεχνικός, βλέπει βελτίωση στην ομάδα του, κάτι το οποίο αντικατοπτρίζεται και στη βαθμολογία, καθώς ο «δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται στην πρώτη θέση με 15 βαθμούς. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, αναφέρθηκε και στο ντέρμπι […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, από την ομάδα του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, βλέπει βελτίωση στην ομάδα του, κάτι το οποίο αντικατοπτρίζεται και στη βαθμολογία, καθώς ο «δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται στην πρώτη θέση με 15 βαθμούς.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Για τη νίκη με τη Λαμία, είπε: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς, ξεκινήσαμε καλά, σκοράραμε νωρίς και ήταν προφανές ότι είχαμε τον απόλυτο έλεγχο. Δεν κινδυνεύσαμε και συνεχίσαμε να παράγουμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος συνεχίσαμε με τον ίδιο τρόπο, βρήκαμε κι άλλα γκολ. Τα τελευταία 10-15 λεπτά, ήταν καθαρά διαχείρισης, παρόλα αυτά πετύχαμε και το 4ο γκολ. Είναι πολύ θετικό ότι πετύχαμε αυτή τη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε δυσκολέψει τις άλλες μεγάλες ομάδες στα προηγούμενα ματς».

Για τα γκολ και ποιο από αυτά μπορεί να ξεχωρίσει: «Το πρώτο ήταν σημαντικό, γιατί ανοίξαμε το σκορ, ενώ το δεύτερο μάς έδωσε μεγαλύτερη ασφάλεια. Το τρίτο μας έδωσε ένα καλό αποτέλεσμα και μία καλή εικόνα στο παιχνίδι, ενώ το τέταρτο ήταν σημαντικό, γιατί αν δεν σκοράραμε θα υπήρχε η κριτική γιατί δεν σκοράραμε 11 εναντίον 10».

Για τον τραυματισμό του Λέοβατς και τις σκέψεις του ενόψει «Καραϊσκάκη»: «Μόλις βγήκαμε από τα αποδυτήρια, οπότε δεν έχω προλάβει να σκεφτώ ακόμη το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Αυτή την περίοδο ο Λέοβατς είναι από τους καλύτερους παίκτες μας, όχι μόνο επειδή σκόραρε σήμερα. Ο Βιεϊρίνια πέρασε σε αυτή τη θέση, γιατί θέλαμε να μπει ο Λημνιός μέσα και να δω σε τι κατάσταση βρίσκεται μετά τον τραυματισμό που είχε. Θα δούμε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες και φυσιολογικά θα πρέπει να πάρω κάποιες αποφάσεις».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Ντέρμπι είναι για όλους, φυσιολογικά περιμένω ένα καλό παιχνίδι. Θα είναι διαφορετικό από το σημερινό. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κερδίσει το ματς, αλλά θα πρέπει να είμαστε ικανοί να ελέγξουμε οποιαδήποτε κατάσταση και να μην κάνουμε βήμα πίσω. Η ψυχολογία που έχουμε πριν από αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλή».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις