Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / “Λευκός θάνατος” πάνω σε δύο ρόδες, του Πέτρου Καρσιώτη (pic)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Λευκός θάνατος” πάνω σε δύο ρόδες, του Πέτρου Καρσιώτη (pic)

“Λευκός θάνατος” πάνω σε δύο ρόδες! Πάνω σε ποδήλατο μετέφερε μεγάλη ποσότητα ηρωίνης, 34χρονος που έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας στην Πάτρα Του Πέτρου Καρσιώτη Με… ποδήλατο μετέφερε μεγάλη ποσότητα ηρωίνης ένας 34χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πάτρας. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά και διακίνηση […]

“Λευκός θάνατος” πάνω σε δύο ρόδες!

Πάνω σε ποδήλατο μετέφερε μεγάλη ποσότητα ηρωίνης, 34χρονος που έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας στην Πάτρα

Του Πέτρου Καρσιώτη

Με… ποδήλατο μετέφερε μεγάλη ποσότητα ηρωίνης ένας 34χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πάτρας.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης είχαν από πριν πληροφορίες ότι ο συγκεκριμένος αλλοδαπός με ποδήλατο μεταφέρει νυχτερινές ώρες τη φονική ηρωίνη σε πιάτσες τοξικομανών και σε άλλα σημεία όπου συχνάζουν χρήστες του σκληρού ναρκωτικού.

Έτσι, αποφασίστηκε μετά από παρακολούθηση να ακινητοποιηθεί ο ίδιος την ώρα που έφυγε από το χώρο του πάνω στο ποδήλατο, έχοντας στην πλάτη ένα σακίδιο ταξιδίου.

Στη διάρκεια της έρευνας που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του σακιδίου, βρήκαν 405 γραμμάρια “λευκού θανάτου”, τα οποία και κατέσχεσαν.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαϊας επισημαίνει, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου σε γονείς και νέους, ότι και πριν από λίγες ημέρες είχαν συλληφθεί στην Κάτω Αχαία και στην περιοχή Σαγαίϊκα από την Ασφάλεια Δυτικής Αχαίας, ακόμη τέσσερις διακινητές ναρκωτικών.

Ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί η “πηγή” εφοδιασμού του 34χρονου με μεγάλες ποσότητες ηρωίνης, ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις