Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Λεβέντης: Ο Τσίπρας περνάει μέτρα που ούτε η χούντα δεν είχε τολμήσει
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λεβέντης: Ο Τσίπρας περνάει μέτρα που ούτε η χούντα δεν είχε τολμήσει

Ο Τσίπρας με την κατάθεση των προδοτικών τροπολογιών για την παράδοση των 8 Τούρκων, αυτή για τους φαρμακοποιούς και την ποινή αυστηρής φυλάκισης σε όσους αντιτίθενται στους πλειστηριασμούς ακινήτων προχωρά σε ενέργειες που ούτε η  χούντα του Παπαδόπουλου δεν θα τολμούσε να περάσει”, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης. Ζήτησε […]

Ο Τσίπρας με την κατάθεση των προδοτικών τροπολογιών για την παράδοση των 8 Τούρκων, αυτή για τους φαρμακοποιούς και την ποινή αυστηρής φυλάκισης σε όσους αντιτίθενται στους πλειστηριασμούς ακινήτων προχωρά σε ενέργειες που ούτε η  χούντα του Παπαδόπουλου δεν θα τολμούσε να περάσει”, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Ζήτησε να συγκληθεί το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και να γίνει συζήτηση στην Βουλή για την μετονομασία των Σκοπίων για την οποία υποστήριξε ότι “ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ και Δημοκρατική Συμπαράταξη έχουν συμφωνήσει να δώσουν το Nova Macedonia στους Σκοπιανούς”.

Ο κ. Λεβέντης επανέλαβε το αίτημά του για την θέσπιση της απλής αναλογικής, τονίζοντας ότι  η χώρα πτώχευσε από τα ρουσφέτια και τα σκάνδαλα και χρειάζονται συμμαχικές κυβερνήσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις