Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Λήξη συναγερμού στο Μεσολόγγι – Δεν ανήκει στο αεροσκάφος το αντικείμενο
ΕΛΛΑΔΑ

Λήξη συναγερμού στο Μεσολόγγι – Δεν ανήκει στο αεροσκάφος το αντικείμενο

Σε θρίλερ εξελίσσονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους που κατέπεσε την Τετάρτη, στην περιοχή της Καβουρότρυπας, στο Μεσολόγγι – Κανένα ίχνος για τρίτη ημέρα Πριν από λίγη ώρα σήμανε συναγερμός στις αρχές, καθώς εντοπίστηκε από το ωκεανογραφικό αντικείμενο μήκους πέντε μέτρων σε βάθος 50 μέτρων. Μετά την έρευνα των δυτών στο βυθό όμως, διαπιστώθηκε ότι το αντικείμενο […]

Μεσολόγγι-πτώση-αεροσκάφους-1.jpg

Σε θρίλερ εξελίσσονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους που κατέπεσε την Τετάρτη, στην περιοχή της Καβουρότρυπας, στο Μεσολόγγι – Κανένα ίχνος για τρίτη ημέρα

Πριν από λίγη ώρα σήμανε συναγερμός στις αρχές, καθώς εντοπίστηκε από το ωκεανογραφικό αντικείμενο μήκους πέντε μέτρων σε βάθος 50 μέτρων.

Μετά την έρευνα των δυτών στο βυθό όμως, διαπιστώθηκε ότι το αντικείμενο δεν είναι το αεροσκάφος του Παναγιώτη Κεφαλά.

Στο σημείο των ερευνών βρίσκεται από την πρώτη στιγμή και η σύζυγος του πιλότου που αγνοείται, η οποία παρακολουθεί με αγωνία τις έρευνες.

Ο Παναγιώτης Κεφαλας 47 ετών φέρεται να ξεκίνησε την πτήση του από το Μεσολόγγι και η τελευταία επικοινωνία του πιλότου ήταν στις 12.24 με την Ανδραβίδα.

Στις 12:28 το μεσημέρι της Τετάρτης ήταν η τελευταία επικοινωνία με τον πύργο ελέγχου της 116 πτέρυγας μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας στον Άραξο.

Λίγα λεπτά αργότερα το ίχνος του αεροσκάφους χάθηκε από τα ραντάρ.

Ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, κάτοικος Κρυονερίου, είδε το μονοκινητήριο αεροσκάφος να πέφτει στον Πατραϊκό κόλπο και ενημέρωσε το λιμεναρχείο.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αρχές και ξεκίνησαν οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ της Πάτρας και του Κρυονερίου Αιτωλοακαρνανίας.

Έχει δύο παιδιά.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις