Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Λήξη συναγερμού για την κατάσταση ομηρίας στην Κολωνία
ΚΟΣΜΟΣ

Λήξη συναγερμού για την κατάσταση ομηρίας στην Κολωνία

Τέλος για την κατάσταση ομηρίας που έλαβε χώρα πριν λίγη ώρα σε κεντρικό σταθμό τραίνων στην Κολωνία της Γερμανίας.  Σύμφωνα με τηλεγράφημα του Reuters η γερμανική αστυνομία έχει συλλάβει έναν ύποπτο και έχει ελευθερώσει τη μία γυναίκα όμηρο.  Κατά την επέμβαση των ανδρών των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας ο ένοπλος τραυματίστηκε σοβαρά και γίνονται προσπάθειες […]

Τέλος για την κατάσταση ομηρίας που έλαβε χώρα πριν λίγη ώρα σε κεντρικό σταθμό τραίνων στην Κολωνία της Γερμανίας. 

Σύμφωνα με τηλεγράφημα του Reuters η γερμανική αστυνομία έχει συλλάβει έναν ύποπτο και έχει ελευθερώσει τη μία γυναίκα όμηρο. 

Κατά την επέμβαση των ανδρών των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας ο ένοπλος τραυματίστηκε σοβαρά και γίνονται προσπάθειες για την ανάνηψή του 

Η όμηρος έχει υποστεί ελαφρύ τραυματισμό και της παρέχονται οι πρώτες βοήθειες. Πριν την επέμβαση των αστυνομικών ακούστηκαν δύο εκρήξεις.

Σύμφωνα με την αστυνομία όλα ξεκίνησαν από τον καυγά ενός ζευγαριού σε υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας fast food που κλιμακώθηκε. Ο άνδρας πέταξε μια εμπρηστική ύλη μέσα στο εστιατόριο, η κοπέλα έτρεξε να γλιτώσει σε παρακείμενο φαρμακείο, όπου ο δράστης την ακολούθησε σε έξαλλη κατάσταση και την κρατούσε όμηρο. 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις