Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Κόκαλο” – Η αντίδραση του αστυνομικού μπροστά στον Ρουβίκωνα (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Κόκαλο” – Η αντίδραση του αστυνομικού μπροστά στον Ρουβίκωνα (vid)

Πολλοί «εναντίον» ενός… Ο μοναδικός αστυνομικός που βρισκόταν στη φύλαξη του ΣτΕ την ώρα που «μπούκαραν» μαινόμενα τα μέλη του Ρουβίκωνα, έμεινε «κάγκελο» όταν τους είδε. Στο βίντεο που ανέβασε η αναρχική συλλογικότητα, φαίνεται ο αιφνιδιασμός στο πρόσωπό του. Ανήμπορος, δεν γνωρίζει πώς να αντιδράσει μπροστά στους δεκάδες αναρχικούς που μπήκαν έτοιμοι να τα σπάσουν […]

Πολλοί «εναντίον» ενός…

Ο μοναδικός αστυνομικός που βρισκόταν στη φύλαξη του ΣτΕ την ώρα που «μπούκαραν» μαινόμενα τα μέλη του Ρουβίκωνα, έμεινε «κάγκελο» όταν τους είδε.

Στο βίντεο που ανέβασε η αναρχική συλλογικότητα, φαίνεται ο αιφνιδιασμός στο πρόσωπό του. Ανήμπορος, δεν γνωρίζει πώς να αντιδράσει μπροστά στους δεκάδες αναρχικούς που μπήκαν έτοιμοι να τα σπάσουν όλα.

Όπως κατέγραψε η κάμερα των αναρχικών ο ένστολος που βρισκόταν στην είσοδο του κτιρίου του ΣτΕ με το χέρι στο στόμα κοιτούσε τους βανδαλισμούς και ανήμπορος να κάνει το παραμικρό.

Το βίντεο της επίθεσης – Ο Ρουβίκωνας τα κάνει «γυαλιά – καρφιά»

Μάλιστα υποχρεώθηκε να υπακούσει στις εντολές των κρανοφόρων του Ρουβίκωνα που του είπαν «Είμαστε από Ρουβίκωνα, κάτσε εκεί που είσαι!»

Στο βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αναρχικοί φαίνεται η αντίδραση του ενστόλου την ώρα της επίθεσης στο ΣτΕ. (1:58’’)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις