Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / “Κωλ…αλβανίδα τράβα στη χώρα σου” – Είμαι περήφανη για την καταγωγή μου, λέει η Μέγκι Ντρίο (vid)
LIFESTYLE

“Κωλ…αλβανίδα τράβα στη χώρα σου” – Είμαι περήφανη για την καταγωγή μου, λέει η Μέγκι Ντρίο (vid)

Στο Ooh la la και τη Σάσα Σταμάτη έδωσε συνέντευξη η Μέγκι Ντρίο Η πολυσυζητημένη πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM μίλησε μεταξύ άλλων για το ριάλιτι, αλλά και τα ρατσιστικά σχόλια που έχει ακούσει για την καταγωγή της. «Αυτά που με έχουν πειράξει πιο πολύ και μου έχουν μείνει στο μυαλό μου είναι τα σχόλια για […]

Μέγκι Ντρίο

Στο Ooh la la και τη Σάσα Σταμάτη έδωσε συνέντευξη η Μέγκι Ντρίο

Η πολυσυζητημένη πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM μίλησε μεταξύ άλλων για το ριάλιτι, αλλά και τα ρατσιστικά σχόλια που έχει ακούσει για την καταγωγή της.

«Αυτά που με έχουν πειράξει πιο πολύ και μου έχουν μείνει στο μυαλό μου είναι τα σχόλια για την καταγωγή μου, με κράζουν. Είμαι περήφανη για την καταγωγή μου.

Νομίζω ότι πλέον στο 2018 πρέπει να κοιτάξουν να μην κρίνουν τους ανθρώπους από την καταγωγή τους. Το ότι εγώ είμαι από την Αλβανία, ή κάποιος από την Ελλάδα, ή κάποιος από το Πακιστάν, δεν σημαίνει ότι είναι κάποιος κακός ή να τον κρίνουμε για την καταγωγή του.

Στεναχωριέμαι πάρα πολύ γι’ αυτό.

Το χειρότερο που μου έχουν πει είναι “κωλ…αλβανίδα τράβα πίσω στη χώρα σου” και τέτοια. Στα 13 μου ήρθα στην Ελλάδα, πέρασα δύσκολα τότε, αλλά μετά όλα καλά», είπε μεταξύ άλλων η Μέγκι Ντρίο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις