Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / «Κρεμιέται» το αγαπημένο ζευγάρι – Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου
LIFESTYLE

«Κρεμιέται» το αγαπημένο ζευγάρι – Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου

Nα παντρευτούν αποφάσισε το γνωστό και αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ, Ελισάβετ Μουτάφη και Μάνος Νιφλής. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Realnews, η ηθοποιός και ο δημοσιογράφος, ένα χρόνο μετά τη γνωριμία και τη σύναψη της σχέσης τους, ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, την 1η Σεπτεμβρίου, στη Σαντορίνη. Οι… πέντε κουμπάροι θα είναι: η επιστήθια φίλη και συνάδελφο της […]

παντρευτούν αποφάσισε το γνωστό και αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ, Ελισάβετ Μουτάφη και Μάνος Νιφλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Realnews, η ηθοποιός και ο δημοσιογράφος, ένα χρόνο μετά τη γνωριμία και τη σύναψη της σχέσης τους, ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, την 1η Σεπτεμβρίου, στη Σαντορίνη.

Οι… πέντε κουμπάροι θα είναι: η επιστήθια φίλη και συνάδελφο της νύφης Μαρίνα Ασλάνογλου και ο σύζυγός της, δικηγόρος Δημοσθένης Πέππας, ο cast director Άκης Γουρζουλίδης, κολλητός φίλος της Ελισάβετ, και οι δικηγόροι και φίλοι του γαμπρού Σπύρος Δήμας και Βάσια Καπερνάρου.

Οι καλεσμένοι του ταιριαστού ζευγαριού υπολογίζονται γύρω στους 100, ενώ αμέσως μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι.

Διαβάστε ακόμα: Power of Love: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Σωκράτη (pic)

Η επιθυμία τόσο του Μάνου όσο και της Ελισάβετ είναι να υπάρχει κέφι χωρίς τυπικότητες.

Το νυφικό που θα φορέσει η εξαιρετική ηθοποιός έχει σχεδιάσει ο αγαπημένος της θείος Μάκης Τσέλιος με την αρωγή της μητέρας της, Φιλομήλας, που είναι εδώ και χρόνια το δεξί χέρι του Έλληνα σχεδιαστή.

Οι ίδιοι θα σχεδιάσουν και το κοστούμι του γαμπρού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις