Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Κρατήστε μακριά τις… αραχνούλες
PLUS

Κρατήστε μακριά τις… αραχνούλες

Υπάρχουν τουλάχιστον 2 σημεία στο σπίτι στα οποία οι αράχνες κάνουν πάρτι και συγκεκριμένα γεννούν τα αυγά τους: στις ντουλάπες και στην κουζίνα. Κάτω από τον νεροχύτη σας Ανοίξτε την πόρτα του ντουλαπιού που βρίσκεται κάτω από τον νεροχύτη σας και κοιτάξτε στην οροφή του. Γύρω από τους σωλήνες του νεροχύτη σας θα βρείτε αρκετούς ιστούς. […]

Υπάρχουν τουλάχιστον 2 σημεία στο σπίτι στα οποία οι αράχνες κάνουν πάρτι και συγκεκριμένα γεννούν τα αυγά τους: στις ντουλάπες και στην κουζίνα.

Κάτω από τον νεροχύτη σας

Ανοίξτε την πόρτα του ντουλαπιού που βρίσκεται κάτω από τον νεροχύτη σας και κοιτάξτε στην οροφή του.

Γύρω από τους σωλήνες του νεροχύτη σας θα βρείτε αρκετούς ιστούς.

Οι αράχνες αγαπούν τα σημεία που δεν καθαρίζονται συχνά και η κάτω πλευρά του νεροχύτη σίγουρα είναι ένα από αυτά. Τους αρέσει η δροσιά κι έτσι στήνουν εκεί τους ιστούς τους.

Προσπαθήστε να καθαρίζετε εκεί κάτω μια φορά την εβδομάδα.

Τips για ένα πεντακάθαρο πάτωμα χωρίς κόπο

Μέσα σε αχρησιμοποίητα παπούτσια

Τα αχρησιμοποίητα παπούτσια είναι για τις αράχνες ό,τι είναι για εσάς μια πολυτελής σουίτα.

Αν έχετε κάποιο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια που έχετε καιρό να φορέσετε ή ένα ζευγάρι μπότες το οποίο δεν έχετε αποθηκεύσει καλά τους καλοκαιρινούς μήνες, τότε να είστε σίγουροι πως μέσα σε αυτά τα παπούτσια οι αράχνες θα έχουν κάνει κατάληψη.

Πριν τα φορέσετε, λοιπόν, κάντε τους ένα καλό εσωτερικό καθάρισμα για να μην βρουν μέσα τα πόδια σας δυσάρεστες εκπλήξεις.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις