Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κρατά την ασυλία ο Καμμένος – Έβαλαν πλάτη οι Συριζαίοι
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρατά την ασυλία ο Καμμένος – Έβαλαν πλάτη οι Συριζαίοι

Κρατά τελικά την ασυλία του ο Πάνος Καμμένος, χάρη στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Παρά το γεγονός ότι οι δυο κυβερνητικοί εταίροι τα έχουν σπάσει άγρια, ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε πλάτες. Στη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπή Δεοντολογίας συζητήθηκε η άρση ασυλίας του κ.Καμμένου μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμιση  ο εκδότης των «Παραπολιτικών», […]

Πάνος-Καμμένος-ΣΥΡΙΖΑ.jpg

Κρατά τελικά την ασυλία του ο Πάνος Καμμένος, χάρη στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Παρά το γεγονός ότι οι δυο κυβερνητικοί εταίροι τα έχουν σπάσει άγρια, ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε πλάτες.

Στη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπή Δεοντολογίας συζητήθηκε η άρση ασυλίας του κ.Καμμένου μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμιση  ο εκδότης των «Παραπολιτικών», Γιάννης  Κουρτάκης.

Ο κ. Καμμένος ισχυρίστηκε ότι το αδίκημα έγινε κατά τη διάρκεια των υπουργικών του καθηκόντων και άρα εμπίπτει στο νόμο περί ευθύνης Υπουργών, κατά συνέπεια ζήτησε να μην αρθεί η ασυλία του. Το σκεπτικό του πρώην εταίρου του Αλέξη Τσίπρα έγινε αποδεκτό κι έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε να μην αρθεί η ασυλία του.

Η επιτροπή Δεοντολογίας αποφάσισε να γνωμοδοτήσει θετικά για την άρση ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Κυρίτση, για ζήτημα που αφορά τη θητεία του στο Διοικητικό Συμβοίλου του Αθήνα, 9.84 αλλά και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση για την υπόθεση της φυγής του μετά τα όσα είχε πει στη Βουλή για την ανάγκη στρατιωτικού πραξικοπήματος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις