Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κουτσομπολιά για το… περίεργο φιλί που έδωσε ο Τραμπ στην Ιβάνκα (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Κουτσομπολιά για το… περίεργο φιλί που έδωσε ο Τραμπ στην Ιβάνκα (vid)

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει προκαλέσει αντιδράσεις με τα περίεργα σχόλιά του για την κόρη του Ιβάνκα. Δεν είναι λίγες οι φορές που την έχει αποκαλέσει «μωρό» και «γλύκα» ενώ πριν από λίγες ώρες άφησε άφωνους τους οπαδούς του σε συγκέντρωση στο Πίτσμπουργκ με το ασυνήθιστο για πατέρα προς κόρη φιλί που της έδωσε με ανοικτό […]

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει προκαλέσει αντιδράσεις με τα περίεργα σχόλιά του για την κόρη του Ιβάνκα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που την έχει αποκαλέσει «μωρό» και «γλύκα» ενώ πριν από λίγες ώρες άφησε άφωνους τους οπαδούς του σε συγκέντρωση στο Πίτσμπουργκ με το ασυνήθιστο για πατέρα προς κόρη φιλί που της έδωσε με ανοικτό το στόμα.

Η Ιβάνκα είχε κληθεί στο βήμα για να μιλήσει. «Η Αμερική μόλις τώρα αρχίζει να συνειδητοποιεί πόσο υπέροχη είναι το σχέδιό μας για τη φορολογική μεταρρύθμιση», τόνισε. Απαντώντας στην κόρη του ο Τραμπ αναφέρθηκε σ’ αυτήν γι’ άλλη μια φορά ως «μωρό» και στη συνέχεια της έδωσε ένα θερμό φιλί στο μάγουλο, προτού αποχωρήσει εκείνη από το βήμα.

Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος λατρεύει, ως γνωστόν, την 36χρονη Ιβάνκα και μετά την ορκωμοσία του τη διόρισε ως σύμβουλο στο Λευκό Οίκο. Όταν ρωτήθηκε για την Ιβάνκα στη διάρκεια συνέντευξης που είχε παραχωρήσει το 2005 στο περιοδικό Rolling Stone είχε πει: «Είναι, πραγματικά, το κάτι άλλο. Και πόσο όμορφη. Αν δεν ήμουν παντρεμένος και, ξέρετε, πατέρας της…»

Ανάλογα σχόλια είχε κάνει και στην εκπομπή “The View” του ABC έναν χρόνο αργότερα λέγοντας: «Αν δεν ήταν κόρη μου η Ιβάνκα, ίσως να έβγαινα ραντεβού μαζί της».

Η πρώην πορνοστάρ, Στόρμι Ντάνιελς που υποστήριξε ότι είχε σεξουαλική σχέση με τον Τραμπ το 2006, είπε ότι τη συνέκρινε με την κόρη του. Ο μεγιστάνας των ακινήτων φέρεται να είχε πει στην Ντάνιελς ότι «είναι όμορφη και έξυπνη, όπως η κόρη του».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις