Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κορυφώνεται η αγωνία με το ζευγάρι των ορειβατών
ΕΛΛΑΔΑ

Κορυφώνεται η αγωνία με το ζευγάρι των ορειβατών

Το ζευγάρι των ορειβατών εντοπίστηκε το πρωί όμως ακόμα δεν έχουν καταφέρει να τους πλησιάσουν οι διασώστες. Μάλιστα, επειδή δεν έχουν καμία επικοινωνία πλέον, εικάζεται ότι μπορεί να έχουν ξεψυχήσει. Αυτό τουλάχιστον μεταφέρουν τοπικά ΜΜΕ. Το ζευγάρι από τα Σκόπια, ηλικίας 25 και 35 ετών, αγνοείται από χθες το μεσημέρι, στο όρος Βόρας (Καϊμακτσαλάν), στην Πέλλα. Σύμφωνα […]

Το ζευγάρι των ορειβατών εντοπίστηκε το πρωί όμως ακόμα δεν έχουν καταφέρει να τους πλησιάσουν οι διασώστες.

Μάλιστα, επειδή δεν έχουν καμία επικοινωνία πλέον, εικάζεται ότι μπορεί να έχουν ξεψυχήσει. Αυτό τουλάχιστον μεταφέρουν τοπικά ΜΜΕ.

Το ζευγάρι από τα Σκόπια, ηλικίας 25 και 35 ετών, αγνοείται από χθες το μεσημέρι, στο όρος Βόρας (Καϊμακτσαλάν), στην Πέλλα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία από χθες έκανε έρευνες στην περιοχή, πυροσβέστες εντόπισαν νωρίτερα τον άνδρα και την γυναίκα και αυτή την ώρα προσπαθούν να τους προσεγγίσουν, ώστε να τους ανασύρουν.

Οι δύο ορειβάτες δεν δείχνουν σημάδια ζωής, ωστόσο αναμένεται να εξεταστούν από γιατρό, ώστε να επιβεβαιωθεί αν έχουν εκπνεύσει.

Σημειώνεται πως οι καιρικές συνθήκες είναι δυσμενείς, με την χιονοθύελλα να δυσκολεύει το έργο των διασωστών.

Οι αγνοούμενοι είναι ανδρόγυνο από τη γειτονική πΓΔΜ συμμετείχαν σε ομάδα πεζοπόρων αλλά φαίνεται ότι κάποια στιγμή έχασαν τον προσανατολισμό τους και αποκόπηκαν από την υπόλοιπη ομάδα.

Δείτε σε ποια περιοχή γίνονται οι έρευνες για τους ορειβάτες:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις