Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κοινωνικό μέρισμα – Τελευταία ευκαιρία, κλείνει η πλατφόρμα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινωνικό μέρισμα – Τελευταία ευκαιρία, κλείνει η πλατφόρμα

Τελευταία ημέρα σήμερα για την υποβολή αίτησης για το κοινωνικό μέρισμα, το οποίο θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων στις 28 Δεκεμβρίου. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα κλείνει τα μεσάνυχτα. Χιλιάδες δικαιούχοι αλλά και πολλοί που πετάχτηκαν εκτός συστήματος λόγω λαθών στην ταυτοποίηση του τραπεζικού τους λογαριασμού με το ΑΦΜ τους και μπορούν να υποβάλουν νέα αίτηση. Eιδικά για […]

πορτοφόλι χαρτονομίσματα

Τελευταία ημέρα σήμερα για την υποβολή αίτησης για το κοινωνικό μέρισμα, το οποίο θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων στις 28 Δεκεμβρίου.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα κλείνει τα μεσάνυχτα.

Χιλιάδες δικαιούχοι αλλά και πολλοί που πετάχτηκαν εκτός συστήματος λόγω λαθών στην ταυτοποίηση του τραπεζικού τους λογαριασμού με το ΑΦΜ τους και μπορούν να υποβάλουν νέα αίτηση.

Eιδικά για αυτές τις περιπτώσεις, που αφορούν στη διασταύρωση του ΑΦΜ με το IBAN του δικαιούχου ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΗΔΙΚΑ, Αναστάσιος Τάγαρης είχε επισημάνει:

Πρώτον, είναι άνθρωποι οι οποίοι δίστασαν να βάλουν το δικό τους ΙΒΑΝ φοβούμενοι μήπως γίνει κατάσχεση στο μέρισμα, ωστόσο το μέρισμα είναι ακατάσχετο και αφορολόγητο. ‘Αρα δεν πρέπει να υπάρχει αυτός ο λόγος, μπορούν αν θέλουν να αλλάξουν την αίτησή τους άρα να την ακυρώσουν και να υποβάλλουν ξανά αίτηση με το σωστό ΙΒΑΝ.

Δεύτερον, αν έχουν βάλει ΙΒΑΝ ενός συγγενικού τους προσώπου και δεν έχουν δικό τους λογαριασμό μπορούν να μπούνε συνδικαιούχοι σε αυτόν το ΙΒΑΝ – λογαριασμό και με το εκκαθαριστικό τους στην τράπεζα κι η τρίτον είναι άνθρωποι οι οποίοι δήλωσαν το ΙΒΑΝ της εταιρείας τους ο οποίος όμως έχει το ΑΦΜ της εταιρείας κι όχι του φυσικού προσώπου.

Κι σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να αλλάξουν την αίτησή τους και να βάλουν το δικό τους ΙΒΑΝ. Από κει και πέρα όλες οι αιτήσεις θα προχωρήσουν κανονικά στην επόμενη πληρωμή που θα γίνει μέχρι τις 28 του μήνα”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις