Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κοινωνικό μέρισμα: Πιθανή παράταση για ορισμένες κατηγορίες
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κοινωνικό μέρισμα: Πιθανή παράταση για ορισμένες κατηγορίες

Παρά το γεγονός ότι σήμερα 12 Δεκεμβρίου τα μεσάνυχτα κλείνει η προθεσμία για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων στην πλατφόρμα www.koinonikomerisma.gr, αναμένεται να υπάρξει παράταση για διάφορες κατηγορίες εν δυνάμει δικαιούχων, που πρέπει να επιλύσουν προβλήματα ώστε να ενταχθούν. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η πληρωμή θα γίνει την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου. Όσοι έχουν υποβάλλει αίτηση και η […]

Παρά το γεγονός ότι σήμερα 12 Δεκεμβρίου τα μεσάνυχτα κλείνει η προθεσμία για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων στην πλατφόρμα www.koinonikomerisma.gr, αναμένεται να υπάρξει παράταση για διάφορες κατηγορίες εν δυνάμει δικαιούχων, που πρέπει να επιλύσουν προβλήματα ώστε να ενταχθούν.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η πληρωμή θα γίνει την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου.

Όσοι έχουν υποβάλλει αίτηση και η αίτηση τους έχει ολοκληρωθεί και εγκριθεί μέχρι απόψε τα μεσάνυχτα θα πληρωθούν την ερχόμενη Παρασκευή.

Ωστόσο, η πλατφόρμα θα είναι εκ νέου διαθέσιμη για αιτήσεις ώστε να μην αποκλειστούν πολίτες οι οποίοι δεν έχουν, για παράδειγμα, προλάβει να λύσουν τα προβλήματα με τον ΑΜΚΑ τους, δεν έχουν εξασφαλίσει συναίνεση από φιλοξενούμενους, έχουν προβλήματα με τον απαιτούμενο ένα μήνα ασφάλισης στον ΕΦΚΑ κ.α. Αυτό σημαίνει πως πιθανότατα θα υπάρξει και δεύτερη, συμπληρωματική πληρωμή κοντά στα Χριστούγεννα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις