Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κλείνουν εκτάκτως τα σχολεία στη Θεσσαλονίκη – Τι αλλάζει στα δρομολόγια του ΟΑΣΘ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλείνουν εκτάκτως τα σχολεία στη Θεσσαλονίκη – Τι αλλάζει στα δρομολόγια του ΟΑΣΘ

Κλείνουν τα σχολεία στην Θεσσαλονίκη εξαιτίας της έντονης χιονόπτωσης και της κακοκαιρίας μετά από απόφαση του δήμου. Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, εξαιτίας της έντονης χιονόπτωσης αλλά και του πάγου που υπάρχει τα σχολεία του δήμου Θεσσαλονίκης θα κλείσουν. Συγκεκριμένα, έχουν ειδοποιηθεί οι γονείς να παραλάβουν τα παιδιά τους, ενώ όσοι αδυνατούν, οι δάσκαλοι θα κρατήσουν τους μαθητές […]

Θεσσαλονίκη χιόνια

Κλείνουν τα σχολεία στην Θεσσαλονίκη εξαιτίας της έντονης χιονόπτωσης και της κακοκαιρίας μετά από απόφαση του δήμου.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, εξαιτίας της έντονης χιονόπτωσης αλλά και του πάγου που υπάρχει τα σχολεία του δήμου Θεσσαλονίκης θα κλείσουν.

Συγκεκριμένα, έχουν ειδοποιηθεί οι γονείς να παραλάβουν τα παιδιά τους, ενώ όσοι αδυνατούν, οι δάσκαλοι θα κρατήσουν τους μαθητές εκεί.

Με δυσκολία πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ 

Οι συνθήκες, κυρίως στους περιφερειακούς δρόμους καθιστούν απαγορευτική την εκτέλεση δρομολογίων του ΟΑΣΘ σε Αγιονέρι, Νικόπολη, Λευκοχώρι, Περιστερά και Λιβάδι.

Με προβλήματα διεξάγεται το δρομολόγιο της γραμμής 14 καθώς δεν περνά από όλες τις οδούς της περιοχής λόγω ολισθηρότητας και παγετού.

Τέλος, η Πολιτιστική Γραμμή Νο 50,  δεν θα πραγματοποιήσει δρομολόγια, λόγω της νέας χιονόπτωσης και της ολισθηρότητας των οδών διέλευσης της γραμμής στην Άνω Πόλη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις