Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / «Καυτή» προθεσμία για τις e-eggrafes ΓΕΛ και ΕΠΑΛ
ΕΛΛΑΔΑ

«Καυτή» προθεσμία για τις e-eggrafes ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Μέχρι και τις 31 Μαΐου παραμένει «ανοιχτή» η προθεσμία για τις e-eggrafes μαθητών σε οποιαδήποτε τάξη Ημερησίων και Εσπερινών ΕΠΑ.Λ για το σχολικό έτος 2018-2019. Οι γονείς-κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών/τριών ή οι ενήλικοι/κες μαθητές/τριες πρέπει να υποβάλλουν Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής – Δήλωση Προτίμησης για τα ΕΠΑ.Λ., μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr. Διαβάστε […]

Μέχρι και τις 31 Μαΐου παραμένει «ανοιχτή» η προθεσμία για τις e-eggrafes μαθητών σε οποιαδήποτε τάξη Ημερησίων και Εσπερινών ΕΠΑ.Λ για το σχολικό έτος 2018-2019.

Οι γονείς-κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών/τριών ή οι ενήλικοι/κες μαθητές/τριες πρέπει να υποβάλλουν Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής – Δήλωση Προτίμησης για τα ΕΠΑ.Λ., μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr.

Διαβάστε ακόμα:

Πανελλήνιες 2018: Ανακοινώθηκε ο αριθμός των θέσεων

Για την είσοδο στην εφαρμογή e-eggrafes, είναι απαραίτητοι οι κωδικοί taxis.

Στην περίπτωση ανήλικων μαθητών/τριών ή ενήλικων προστατευόμενων μελών που δε διαθέτουν κωδικούς taxis, χρησιμοποιούνται οι κωδικοί taxis του κηδεμόνα που έχει καταχωρηθεί και στο ΠΣ myschool της σχολικής μονάδας, ή του κατά το νόμο υπευθύνου αντίστοιχα. Στην περίπτωση αυτή, απαιτείται αποδεικτικό έγγραφο δημόσιας αρχής για την ολοκλήρωση της εγγραφής τους στο σχολείο.

Διαβάστε ακόμα:

Διαρροή θεμάτων στα Νεα Ελληνικά (vid)

Στην περίπτωση ενήλικων μαθητών/τριών χρησιμοποιούνται οι προσωπικοί τους κωδικοί taxis. (Σε αυτή την περίπτωση οι ενήλικοι/ες μαθητές/τριες θα πρέπει να έχουν καταχωρηθεί ως κηδεμόνες στο ΠΣ myschool της σχολικής μονάδας).

Στην περίπτωση κατά την οποία οι αιτούντες/αιτούσες κηδεμόνες ή ενήλικοι/ες μαθητές/τριες δε διαθέτουν κωδικούς taxis, οφείλουν να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να τους αποκτήσουν έγκαιρα.

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας Ηλεκτρονικής Δήλωσης Προτίμησης ο αιτούμενος – χρήστης της εφαρμογής e-εγγραφές θα πρέπει να ακολουθήσει τα βήματα που ακολουθούν, μετά το «Γενικό Χρονοδιάγραμμα Ηλεκτρονικών Αιτήσεων Εγγραφής – Δηλώσεων Προτίμησης».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις