Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κατάρρευση κτιρίου με δεκάδες τραυματίες (pic-vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Κατάρρευση κτιρίου με δεκάδες τραυματίες (pic-vid)

Τα ξημερώματα της Τρίτης, στην Αμβέρσα, κατέρρευσε κτίριο, γεγονός που προκάλεσε χάος στη βελγική πόλη. Η κατάρρευση σημειώθηκε μετά από έκρηξη σε ιταλικό εστιατόριο στην περιοχή Paardenmarkt, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να σημειωθούν ζημιές σε τρία κοντινά κτίρια. Σύμφωνα με τοπικά μέσα, 14 άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι πέντε σοβαρά ενώ πληροφορίες αναφέρουν […]

Τα ξημερώματα της Τρίτης, στην Αμβέρσα, κατέρρευσε κτίριο, γεγονός που προκάλεσε χάος στη βελγική πόλη.

Η κατάρρευση σημειώθηκε μετά από έκρηξη σε ιταλικό εστιατόριο στην περιοχή Paardenmarkt, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να σημειωθούν ζημιές σε τρία κοντινά κτίρια.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, 14 άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι πέντε σοβαρά ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν άνθρωποι παγιδευμένοι στα συντρίμμια. Παραμένει ασαφές αν υπάρχουν νεκροί, αλλά ήδη διασώθηκαν επτά άτομα, μεταξύ των οποίων ένα ζευγάρι με το παιδί τους.

Τα αίτια της έκρηξης στην περιοχή, όπου κατοικούν αρκετοί φοιτητές, παραμένουν άγνωστα. Οι Αρχές τονίζουν πως δεν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια, ενώ το δίκτυο RTBF ανέφερε ότι η έκρηξη προκλήθηκε μάλλον από διαρροή υγραερίου.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις