Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Καραμανλής: Μπαίνουμε στην τελική ευθεία μιας κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης – Είμαστε όλοι στην πρώτη γραμμή
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Καραμανλής: Μπαίνουμε στην τελική ευθεία μιας κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης – Είμαστε όλοι στην πρώτη γραμμή

Με μια δήλωση προσερχόμενος στο 12ο Συνέδριο της ΝΔ, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής διαμήνυσε ότι στην κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση «όλοι είμαστε στην πρώτη γραμμή». Ο πρώην πρωθυπουργός δήλωσε επίσης ότι στόχος της ΝΔ είναι ο σχηματισμός ευρύτατης κοινωνικής πλειοψηφίας και ότι απαιτείται ισχυρή διακυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας. Ο Κώστας Καραμανλής δήλωσε συγκεκριμένα «Μπαίνουμε στην […]

Κώστας-Καραμανλής.jpg

Με μια δήλωση προσερχόμενος στο 12ο Συνέδριο της ΝΔ, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής διαμήνυσε ότι στην κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση «όλοι είμαστε στην πρώτη γραμμή».

Ο πρώην πρωθυπουργός δήλωσε επίσης ότι στόχος της ΝΔ είναι ο σχηματισμός ευρύτατης κοινωνικής πλειοψηφίας και ότι απαιτείται ισχυρή διακυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας.

Ο Κώστας Καραμανλής δήλωσε συγκεκριμένα

«Μπαίνουμε στην τελική ευθεία μιας κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης. Στόχος μας είναι μια ευρύτατη κοινωνική πλειοψηφία.

Διακυβέρνηση ισχυρή και σταθερή με ορίζοντα τετραετίας. Κυβέρνηση που θα υπηρετεί και θα υπερασπιστεί τα εθνικά συμφέροντα αποτελεσματικά σε ένα ολοένα και πιο αβέβαιο διεθνές περιβάλλον.

Κυβέρνηση που θα οδηγήσει τη χώρα σε επενδυτική και αναπτυξιακή ανάκαμψη, που θα στηρίξει έμπρακτα τους κοινωνικά ασθενέστερους που επλήγησαν περισσότερο και άδικα τα χρόνια της κρίσης».

«Την προοπτική αυτή μόνο η δική μας παράταξη μπορεί να την διασφαλίσει και σε αυτό τον μεγάλο αγώνα, όλοι είμαστε στην πρώτη γραμμή».

Βίντεο: ΑΠΕ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις