Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Καρέ καρέ η θρασύτατη ληστεία στο Ψυχικό – Πώς αιφνιδίασαν οι δράστες τον υπάλληλο (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρέ καρέ η θρασύτατη ληστεία στο Ψυχικό – Πώς αιφνιδίασαν οι δράστες τον υπάλληλο (vid)

Καρέ καρέ έχουν καταγραφεί οι κινήσεις των ληστών της χρηματαποστολής στο Ψυχικό από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας της ασφαλείας Οι δυο ληστές την είχαν στήσει κοντά στην τράπεζα και περίμεναν την χρηματαποστολή, η οποία θα έφερνε χρήματα για να εφοδιάσει το ΑΤΜ της τράπεζας. Μόλις είδαν τον υπάλληλο της χρηματαποστολής δεν έχασαν καθόλου χρόνο. Τον […]

ληστεία Ψυχικό

Καρέ καρέ έχουν καταγραφεί οι κινήσεις των ληστών της χρηματαποστολής στο Ψυχικό από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας της ασφαλείας

Οι δυο ληστές την είχαν στήσει κοντά στην τράπεζα και περίμεναν την χρηματαποστολή, η οποία θα έφερνε χρήματα για να εφοδιάσει το ΑΤΜ της τράπεζας.

Μόλις είδαν τον υπάλληλο της χρηματαποστολής δεν έχασαν καθόλου χρόνο.

Τον πλησίασαν λίγο πριν μπει μέσα στην τράπεζα μαζί με το κουτί με τα χρήματα και υπό την απειλή όπλου έριξαν τον υπάλληλο στο πεζοδρόμιο.

Ο υπάλληλος αιφνιδιάζεται καθώς οι ληστές φορούν τα γιλέκα που παραπέμπουν σε εταιρεία φύλαξης.

Στην αρχή είναι ήρεμος αλλά στη συνέχεια διαπιστώνει πως ο ένας από τους δυο δράστες κρατά όπλο. Του ζητούν να αφήσει τα χρήματα και να ξαπλώσει στο έδαφος κάτι που ο υπάλληλος κάνει.

Οι δράστες προσπαθούν με τροχό να ανοίξουν το κουτί με τα χρήματα και αφού ο ένας βλέπει πως δεν τα καταφέρνει, παίρνουν το κουτί και φεύγουν.

Το τέλος ήταν άδοξο πάντως για τους δυο ληστές καθώς δεν κατάφεραν να σπάσουν το κουτί με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί η χρωμοπαγίδα και τα 100.000 ευρώ που είχε μέσα να καταστραφούν.

Η αστυνομία έχει στα χέρια της το βίντεο από την τράπεζα και προσπαθεί να φτάσει στα ίχνη των δραστών.

Δείτε το βίντεο που παρουσίασε ο ΣΚΑΙ:

Δείτε ακόμη:

Βίαιοι Ρομά «κρυμμένοι» πίσω από γιλέκα, ξάφριζαν σπίτια – Του Πέτρου Καρσιώτη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις