Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Καμμένος: Μετά τις δηλώσεις Ζάεφ έχει λήξει κάθε συζήτηση για επιβίωση της Συμφωνίας των Πρεσπών
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Καμμένος: Μετά τις δηλώσεις Ζάεφ έχει λήξει κάθε συζήτηση για επιβίωση της Συμφωνίας των Πρεσπών

Κάθε συζήτηση για το Σκοπιανό “κόβει” ο Καμμένος «Ο αλυτρωτισμός και η προκλητική συμπεριφορά των Σκοπιανώναποδεικνύουν ότι όχι απλώς δεν είναι έτοιμοι να συμμετέχουν σε διεθνείς οργανισμούς. Αλλά και ότι είναι εγκλωβισμένοι στην προπαγάνδα του Μουσολίνι και του Τίτο» δηλώνει ο Πάνος Καμμένος «Μετά τις τελευταίες δηλώσεις Ζάεφ είναι πλέον προφανές ότι έχει λήξει κάθε συζήτηση για επιβίωση της […]

Καμμένος-Πάνος.jpg

Κάθε συζήτηση για το Σκοπιανό “κόβει” ο Καμμένος

«Ο αλυτρωτισμός και η προκλητική συμπεριφορά των Σκοπιανώναποδεικνύουν ότι όχι απλώς δεν είναι έτοιμοι να συμμετέχουν σε διεθνείς οργανισμούς. Αλλά και ότι είναι εγκλωβισμένοι στην προπαγάνδα του Μουσολίνι και του Τίτο» δηλώνει ο Πάνος Καμμένος

«Μετά τις τελευταίες δηλώσεις Ζάεφ είναι πλέον προφανές ότι έχει λήξει κάθε συζήτηση για επιβίωση της λεγόμενης συμφωνίας των Πρεσπών».

Αυτό αναφέρει σε σημερινή του δήλωση το πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ανεβάζοντας τους τόνους εναντίον της ΠΓΔΜ, και τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «είναι εγκλωβισμένοι στην προπαγάνδα του Μουσολίνι και του Τίτο.

Ολόκληρη η δήλωση του Πάνου Καμμένου

«Μετά τις τελευταίες δηλώσεις Ζάεφ είναι πλέον προφανές ότι έχει λήξει κάθε συζήτηση για επιβίωση της λεγόμενης “συμφωνίας των Πρεσπών”.

Ο αλυτρωτισμός και η προκλητική συμπεριφορά των Σκοπιανών αποδεικνύουν στη διεθνή κοινή γνώμη ότι όχι απλώς δεν είναι έτοιμοι να συμμετέχουν σε διεθνείς οργανισμούς, αλλά και ότι δικαιώνουν όλους όσοι από την πρώτη στιγμή επιμένουμε στη βεβαιότητα ότι είναι εγκλωβισμένοι στην προπαγάνδα του Μουσολίνι και του Τίτο» είπε ο κ. Καμμένος, κηρύσσοντας ουσιαστικά νεκρή την Συμφωνία των Πρεσπών.

Οι προκλητικές δημόσιες δηλώσεις Ζάεφ για «μακεδονική γλώσσα που θα διδάσκεται στην Ελλάδα, για την μακεδονική μειονότητα στην Μακεδονία του Αιγαίου…» προβληματίζουν το Μέγαρο Μαξίμου.

Ήδη διέρρευσε στον Τύπο η ενόχληση Τσίπρα με τις αλυτρωτικές δηλώσεις Ζάεφ καθώς η κυβερνητική πρόθεση η ελληνική πλευρά να ζητήσει ερμηνευτικό πρωτόκολλο για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σχετικό αίτημα θα υποβάλλει στον ΟΗΕ ο Αλέξης Τσίπρας και θα αφορά στη γλώσσα και το έθνος.

kamenos-anaooinvsi-anel
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις