Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Καμμένος: Έφυγε από την κυβέρνηση, έβαλε την… παραλλαγή και πήγε Ίμια
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καμμένος: Έφυγε από την κυβέρνηση, έβαλε την… παραλλαγή και πήγε Ίμια

Αμέσως μετά την αποχώρηση του από την κυβέρνηση, ο Πάνος Καμμένος έβαλε το μπουφάν παραλλαγής και πήγε… Ίμια Μετά την συνέντευξη Τύπου και την αποχώρησή του από την κυβέρνηση ο Πάνος Καμμένος ανέβασε φωτογραφία όπου όπως γράφει πετά πάνω από τα Ίμια «Τελική πράξη…. από εκεί που ξεκίνησε το ταξίδι ΙΜΙΑ τώρα. Τιμή στους ΗΡΩΕΣ ΒΛΑΧΑΚΟ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΛΟΨΟ […]

Πάνος Καμμένος

Αμέσως μετά την αποχώρηση του από την κυβέρνηση, ο Πάνος Καμμένος έβαλε το μπουφάν παραλλαγής και πήγε… Ίμια

Μετά την συνέντευξη Τύπου και την αποχώρησή του από την κυβέρνηση ο Πάνος Καμμένος ανέβασε φωτογραφία όπου όπως γράφει πετά πάνω από τα Ίμια «Τελική πράξη…. από εκεί που ξεκίνησε το ταξίδι ΙΜΙΑ τώρα. Τιμή στους ΗΡΩΕΣ ΒΛΑΧΑΚΟ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΛΟΨΟ και σε ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΥΠΟΚΛΕΙΝΕΤΑΙ. Ευχαριστώ τους υπασπιστές μου τον πιλότο ΣΝΧΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ και το πλήρωμα του HU1 για όλα αυτά τα χρόνια», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Το πρωί, καλημέρισε με έπαρση σημαίας και τον εθνικό ύμνο, λίγο πριν από το κρίσιμο τετ α τετ του με τον Αλέξη Τσίπρα. Ο υπουργός δημοσίευσε στον λογαριασμό του βίντεο που δείχνει έπαρση σημαίας στο Φυλάκιο Γράμμου, στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Λίγο νωρίτερα, την ευλογία της Εκκλησίας για την απόφασή του να προχωρήσει σε διαζύγιο με τον Αλέξη Τσίπρα φαίνεται πως ζήτησε ο Πάνος Καμμένος, αφού πριν το κρίσιμο ραντεβού πήγε στην Μητρόπολη για να κοινωνήσει!

https://twitter.com/jo_pit/status/1084373961058611201

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις