Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Καμεράτα – Μάστορας παίζουν David Bowie και Deep Purple
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Καμεράτα – Μάστορας παίζουν David Bowie και Deep Purple

Οι Μουσικοί της Καμεράτας, ο Γιώργος Πέτρου και ο Χρήστος Μάστορας επανέρχονται σε έναν συναρπαστικό διάλογο με τον Philip Glass, τον David Bowie, τον Brian Eno και τους Deep Purple στο Μέγαρο Μουσικής. Το Σάββατο 28 Απριλίου (20:30) στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης θα παρουσιάσουν ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα συμφωνικής ροκ μουσικής γεμάτο εκπλήξεις, όπου οι κλασικές δημιουργίες του […]

Οι Μουσικοί της Καμεράτας, ο Γιώργος Πέτρου και ο Χρήστος Μάστορας επανέρχονται σε έναν συναρπαστικό διάλογο με τον Philip Glass, τον David Bowie, τον Brian Eno και τους Deep Purple στο Μέγαρο Μουσικής.

Το Σάββατο 28 Απριλίου (20:30) στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης θα παρουσιάσουν ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα συμφωνικής ροκ μουσικής γεμάτο εκπλήξεις, όπου οι κλασικές δημιουργίες του David Bowie και των Deep Purple συναντούν τους ήχους της συμφωνικής ορχήστρας μέσα από την πένα του Philip Glass και του Jon Lord!

Με τους Μουσικούς της Καμεράτας-Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής συμπράττουν ως σολίστ ο δημοφιλής frontman του συγκροτήματος MEΛISSES, Χρήστος Μάστορας, και η Ειρήνη Κετικίδη στην ηλεκτρική κιθάρα, μια σημαντική Ελληνίδα δεξιοτέχνης με εξαιρετικές σπουδές στο Λονδίνο, που η ποιότητα της δουλειάς της ξεπέρασε τα σύνορα της χώρας μας.

Ο Κωστής Βήχος στο ηλεκτρικό μπάσο και ο διακεκριμένος ντράμερ Γιάννης Σταυρόπουλος συμπληρώνουν την εξαίρετη ομάδα των σολίστ.

«Περί Σώματος» στο θέατρο Olvio

Το πρόγραμμα

PHILIP GLASS

Συμφωνία αρ. 4 «Heroes»
(βασισμένη σε θέματα από το ομώνυμο άλμπουμ των David Bowie και Brian Eno)
Heroes
Abdulmajid
Sense of Doubt
Sons of the Silent Age
Neuköln
V2 Schneider

DEEP PURPLE

Κοντσέρτο για ροκ γκρουπ και ορχήστρα
Μουσική John Lord │Στίχοι Ian Gillan
I. Moderato-Allegro
II. Andante
III. Vivace-Presto

Τιμές εισιτηρίων: 9 ευρώ (Φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑΜΕΑ, 65+, πολύτεκνοι), 12  (Ζώνη Ε), 18 (Ζώνη Δ), 25 (Ζώνη Γ), 28 (Ζώνη Β), 30 (Ζώνη Α), 35 ευρώ (Διακεκριμένη Ζώνη)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις