Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Καλύτερα να μην είναι στο πρόγραμμα το Ταμείο, λέει ο Σκουρλέτης
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλύτερα να μην είναι στο πρόγραμμα το Ταμείο, λέει ο Σκουρλέτης

Το αίτημα της Αθήνας να αποσαφηνίσει το ΔΝΤ τη στάση του απέναντι στην Ελλάδα τόνισε ο Πάνος Σκουρλέτης, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως ο ίδιος δεν επιθυμεί το Ταμείο στο πρόγραμμα. «Το ΔΝΤ αξιοποιούσε τις ακραίες απόψεις του Σόϊμπλε και ο Σόϊμπλε του ΔΝΤ και μετά έβγαζαν έναν μέσο όρο που ήταν δύσκολος για την χώρα μας. […]

Το αίτημα της Αθήνας να αποσαφηνίσει το ΔΝΤ τη στάση του απέναντι στην Ελλάδα τόνισε ο Πάνος Σκουρλέτης, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως ο ίδιος δεν επιθυμεί το Ταμείο στο πρόγραμμα.

«Το ΔΝΤ αξιοποιούσε τις ακραίες απόψεις του Σόϊμπλε και ο Σόϊμπλε του ΔΝΤ και μετά έβγαζαν έναν μέσο όρο που ήταν δύσκολος για την χώρα μας. Τα δυσκολότερα τα έχουμε περάσει και η αξιολόγηση θα κλείσει στο διάστημα που η κυβέρνηση έχει θέσει», συμπλήρωσε ο υπουργός Εσωτερικών μιλώντας στο «Ε».

Αναφερόμενος στο ζήτημα του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου, επεσήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολύ μεγάλες διαφορές με τους ΑΝΕΛ. «Η συγκυβέρνηση αυτή είναι ειδικού σκοπού,η οποία έγινε κάτω από ειδικές συνθήκες», συμπλήρωσε.

Τέλος, προανήγγειλε αλλαγή του εκλογικού νόμου για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. «Εκλογές δεν βλέπω. Βλέπετε να απειλείται η κυβέρνηση από κάτι; Η ΝΔ είναι ανύπαρκτη», συμπλήρωσε.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις