Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Και οι δύο μαζί: Η απόλυτη εμπειρία στο σεξ
PLUS

Και οι δύο μαζί: Η απόλυτη εμπειρία στο σεξ

Η πιο κορυφαία εμπειρία στο σεξ, έχει να κάνει φυσικά με τι άλλο; Με τον οργασμό. Και τι δεν έχει γραφτεί για να φτάσει κανείς στην πολυπόθητη κορύφωση. Φαντάζεσαι να το πετύχετε παρέα; Ναι, την ίδια στιγμή. Η απόλυτη «έκρηξη» στο σεξ με αυτά τα ζώδια Ο λόγος για τον “blended orgasm”, στα ελληνικά «ταυτόχρονη […]

Η πιο κορυφαία εμπειρία στο σεξ, έχει να κάνει φυσικά με τι άλλο; Με τον οργασμό.

Και τι δεν έχει γραφτεί για να φτάσει κανείς στην πολυπόθητη κορύφωση. Φαντάζεσαι να το πετύχετε παρέα;

Ναι, την ίδια στιγμή.

Η απόλυτη «έκρηξη» στο σεξ με αυτά τα ζώδια

Ο λόγος για τον “blended orgasm”, στα ελληνικά «ταυτόχρονη κορύφωση στον κόλπο και στην κλειτορίδα της».

Πώς λειτουργεί ο μεικτός οργασμός

Ο μεικτός οργασμός, ο οποίος συνδυάζει την υπερδιέγερση της κλειτορίδας με τον ερεθισμό του σημείου Α στα έγκατα του γυναικείου κόλπου, είναι μια εξαιρετικά ευχάριστη συνθήκη για όλους.

Εγγυημένος ο γυναικείος οργασμός με αυτές τις στάσεις

Σύμφωνα με τον Dr. Barry Komisaruk, καθηγητή Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Rutgers η οδός που σε οδηγεί στο μεικτό γυναικείο οργασμό δεν είναι μία, αλλά τρεις:

Γεννητικά νεύρα – κλειτορίδα, πυελικά νεύρα – κόλπος, πνευμονογαστρικά νεύρα (δεσμίδα νεύρων που ξεκινούν από το εγκεφαλικό στέλεχος, κατεβαίνουν προς την καρδιά και συνεχίζουν προς την κοιλιακή χώρα) -τράχηλος.

Οι 5 λόγοι που ο οργασμός- κάθε μέρα- είναι τόσο αναγκαίος

Εάν όλα τα παραπάνω διεγερθούν ταυτόχρονα, ο Dr. Komisaruk υποστηρίζει ότι ο οργασμός της θα είναι τόσο έντονος και σύνθετος που απλά δεν θα περιγράφεται με λόγια, αλλά με ουρλιαχτά.

Προϋπόθεση για να το καταφέρετε, να νιώθετε απίστευτη οικειότητα, να γουστάρετε πολύ ο ένας τον άλλο και φυσικά, να λέτε «ναι» στον πειραματισμό.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις