Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Κίτρινα γιλέκα”: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε διαδηλωτές (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Κίτρινα γιλέκα”: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε διαδηλωτές (vid)

Τρόμος στη Γαλλία – Αυτοκίνητο έπεσε σε διαδηλωτές Ένα αυτοκίνητο τραυμάτισε τρία άτομα όταν έπεσε πάνω σε πλήθος που συμμετείχε σε διαδήλωση που διοργάνωναν τα Κίτρινα Γιλέκα. Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό σημειώθηκε στη λεωφόρο του Mont-Riboudet, στη βόρεια Ρουέν. #ActeXIV à #Rouen. Les pompiers s'occupent des trois personnes blessées par une voiture. pic.twitter.com/qPMqW4KP2b — […]

Κίτρινα γιλέκα

Τρόμος στη Γαλλία – Αυτοκίνητο έπεσε σε διαδηλωτές

Ένα αυτοκίνητο τραυμάτισε τρία άτομα όταν έπεσε πάνω σε πλήθος που συμμετείχε σε διαδήλωση που διοργάνωναν τα Κίτρινα Γιλέκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό σημειώθηκε στη λεωφόρο του Mont-Riboudet, στη βόρεια Ρουέν.

Όπως είπε αυτόπτης μάρτυρας στην Express, το αυτοκίνητο βρισκόταν στη μέση της διαμαρτυρίας που πραγματοποιούσαν τα Κίτρινα Γιλέκα, όταν ένας από τους επιβάτες κατέβηκε και φώναξε στους διαδηλωτές.

Στη συνέχεια ο οδηγός του οχήματος πάτησε γκάζι παρασύροντας τους..

 

Δημοσιογράφος που βρισκόταν στο σημείο επιβεβαίωσε το περιστατικό δημοσιεύοντας και φωτογραφίες και γράφοντας στο twitter: «Επιβεβαιώνω, τρία άτομα στο έδαφος, η ένταση αυξάνεται».

Στη συνέχεια ο ίδιος δημοσιογράφος έγραψε ότι σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι τρεις τραυματίες φέρουν ελαφρά τραύματα.

https://twitter.com/j_bouteiller/status/1096793793238654976

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις