Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κίνηση από το… πουθενά! Στο δικαστήριο οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί
ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση από το… πουθενά! Στο δικαστήριο οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί

Στο δικαστήριο της Ανδριανούπολης οδηγούνται οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, έπειτα από μια αιφνιδιαστική κίνηση της γειτονικής χώρας. Σήμερα (20/3), μετά από 20 ημέρες από τη σύλληψη του ανθυπολοχαγού Μητρετώδη και του λοχία Κούκλατζη, οι τουρκικές αρχές μετέφεραν αιφνιδιαστικά τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς στα δικαστήρια της Αδριανούπολης. Διαβάστε ακόμα: Σοβαρό επεισόδιο στον Έβρο – Έπεσαν πυροβολισμοί […]

Στο δικαστήριο της Ανδριανούπολης οδηγούνται οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, έπειτα από μια αιφνιδιαστική κίνηση της γειτονικής χώρας.

Σήμερα (20/3), μετά από 20 ημέρες από τη σύλληψη του ανθυπολοχαγού Μητρετώδη και του λοχία Κούκλατζη, οι τουρκικές αρχές μετέφεραν αιφνιδιαστικά τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς στα δικαστήρια της Αδριανούπολης.

Διαβάστε ακόμα:

Σοβαρό επεισόδιο στον Έβρο – Έπεσαν πυροβολισμοί

Ο λόγος της συγκεκριμένης κίνησης είναι να δώσουν τους κωδικούς PIN των κινητών τους. Όταν τους συνέλαβαν, τους κατηγόρησαν για κατασκοπία, εισβάλλοντας παράνομα σε απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη.

Τα κινητά τους είχαν σταλεί στη διεύθυνση Χωροφυλακής στην Άγκυρα για να εξεταστεί το ενδεχόμενο της κατασκοπίας.

Ο εισαγγελέας κάλεσε τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς στο γραφείο του στις 14.00 (15.00 ώρα Τουρκίας) για διευκρινίσεις σχετικά με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Θυμίζουμε πως ο ανθυπολοχαγός Μητρετώδης και ο λοχίας Κούκλατζης, οδηγήθηκαν αμέσως σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις