Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κέρκυρα: Η κατάσταση του οδηγού που ενεπλάκη στον θάνατο της 8χρονης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κέρκυρα: Η κατάσταση του οδηγού που ενεπλάκη στον θάνατο της 8χρονης

Σε κατάσταση ταραχής, ο οδηγός του δεύτερου οχήματος που συχετίστηκε με την τραγωδία του θανάτου της 8χρονης στην Κέρκυρα, αλλά ήσυχος με την συνείδησή του, ύστερα από την ιατροδικαστική γνωμάτευση. O δικηγόρος του, Γιώργος Λάμπρος μίλησε στο Star και έκανε σχετικές δηλώσεις για την υπόθεση του 8χρονου κοριτσιού που προκάλεσε σοκ σε όλη την κοινωνία […]

Κέρκυρα: Η κατάσταση του οδηγού που ενεπλάκη στον θάνατο της 8χρονης

Σε κατάσταση ταραχής, ο οδηγός του δεύτερου οχήματος που συχετίστηκε με την τραγωδία του θανάτου της 8χρονης στην Κέρκυρα, αλλά ήσυχος με την συνείδησή του, ύστερα από την ιατροδικαστική γνωμάτευση. O δικηγόρος του, Γιώργος Λάμπρος μίλησε στο Star και έκανε σχετικές δηλώσεις για την υπόθεση του 8χρονου κοριτσιού που προκάλεσε σοκ σε όλη την κοινωνία του νησιού.

“Πήγαινε στη δουλειά του, μαζί με μία συνάδελφό του, και κινούνταν με μικρή ταχύτητα όταν είδε τη μητέρα και το παιδί να έχουν πρόθεση να διασχίσουν το οδόστρωμα. Μείωσε και άλλο την ταχύτητά του και ξαφνικά το κοριτσάκι προσγειώθηκε πάνω στο καπό του αυτοκινήτου. Σοκαρισμένος ακινητοποίησε το όχημα και από το κινητό του τηλέφωνο ήταν αυτός που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την τροχαία προσπαθώντας παράλληλα να δώσει τις πρώτες βοήθειες. Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική γνωμάτευση η σύγκρουση με το πρώτο όχημα ήταν αυτή που επέφερε τα θανατηφόρα τραύματα” περιέγραψε ο δικηγόρος του οδηγού, αποκαλύπτοντας πως ο οδηγός που είναι και αυτός πατέρας ενός 5χρονου παιδιού δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τις δραματικές στιγμές.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τα τοπικά μέσα η κηδεία της 8χρονης θα γίνει την Παρασκευή στις 3: 30 μ.μ. στον Ιερό Ναό της Αγίας Ελένης Καναλίων Κέρκυρας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις