Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / “Ιστορική” δυνατότητα: To Facebook βάζει τέλος στα… “μεθυσμένα” μηνύματα στον πρώην
PLUS

“Ιστορική” δυνατότητα: To Facebook βάζει τέλος στα… “μεθυσμένα” μηνύματα στον πρώην

Πόσες φορές, όμως, έχουμε στείλει ένα μήνυμα και το έχουμε μετανιώσει; Πολλές! Το Facebook λοιπόν αποφάσισε να κάνει αυτό ακριβώς. Να μας δώσει την δυνατότητα να πάρουμε πίσω ένα μήνυμα που έχουμε στείλει, με το πάτημα ενός κουμπιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία τεστάρει την συγκεκριμένη δυνατότητα με το «unsend button» καθώς διέρρευσαν φωτογραφίες που δείχνουν πώς θα γίνει […]

Πόσες φορές, όμως, έχουμε στείλει ένα μήνυμα και το έχουμε μετανιώσει; Πολλές!

Το Facebook λοιπόν αποφάσισε να κάνει αυτό ακριβώς. Να μας δώσει την δυνατότητα να πάρουμε πίσω ένα μήνυμα που έχουμε στείλει, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία τεστάρει την συγκεκριμένη δυνατότητα με το «unsend button» καθώς διέρρευσαν φωτογραφίες που δείχνουν πώς θα γίνει αυτή η διαδικασία.

Σύμφωνα με το PC Mag, ο developer Jane Manchun Wong δημοσίευσε screenshots για το «Unsend Message» κουμπί, το οποίο “πιάστηκε” να τρέχει δοκιμαστικά στον κώδικα της εφαρμογής.

Το χαρακτηριστικό φαίνεται να είναι πολύ απλό, αλλά σύμφωνα με τον Wong, θα μπορείτε να αναστείλετε ένα μήνυμα μέσα σε ορισμένο χρονικό διάστημα. «Μετά από αυτό το χρονικό όριο, το μήνυμα δεν θα είναι πλέον unsendable», έγραψε ο ίδιος στο twitter.

Περιμένουμε να δούμε πότε θα είναι διαθέσιμη προς χρήση αυτή η δυνατότητα!

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις