Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ιβάν Σαββίδης: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να γίνει η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ιβάν Σαββίδης: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να γίνει η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ανοίγοντας τις εργασίες του 1ου Συνεδρίου Business Conference που διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη,  αναφέρθηκε στο «δικέφαλο του Βορρά”, και στο γεγονός πως πρέπει να γίνει η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, σε όλα τα επίπεδα. Παράλληλα, τόνισε πως δεν μπορεί να υπάρξει αθλητισμός χωρίς χορηγούς, αλλά […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ανοίγοντας τις εργασίες του 1ου Συνεδρίου Business Conference που διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη,  αναφέρθηκε στο «δικέφαλο του Βορρά”, και στο γεγονός πως πρέπει να γίνει η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, σε όλα τα επίπεδα.

Παράλληλα, τόνισε πως δεν μπορεί να υπάρξει αθλητισμός χωρίς χορηγούς, αλλά ούτε και χορηγοί χωρίς αθλητισμό, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τη Νέα Τούμπα.

«Ο αθλητισμός δεν υπάρχει χωρίς χορηγούς αλλά και οι χορηγοί χωρίς αθλητισμό. Το ποδόσφαιρο είναι ένα ισχυρό εργαλείο και επηρεάζει την κοινωνία. Στις σημερινές συνθήκες, το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να ξεπεράσει τις αρρώστιες του και να αποκτήσει ανταγωνιστικότητα.

Είμαι χαρούμενος που έχουν ξεκινήσει ήδη οι αλλαγές και βλέπουμε χαρούμενοι που έχει ξεκινήσει την εξυγίανση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαι ιδιαίτερα περήφανος που αυτό ξεκίνησε από τον ΠΑΟΚ. Ήδη βλέπουμε ένα ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο.  Η μοίρα με έφερε έτσι να έρθω στον ΠΑΟΚ όταν ο σύλλογος ήταν στον γκρεμό.

Πλέον έχει παρθεί η απόφαση να χτίσουμε ένα καινούριο γήπεδο και δεν θα σταματήσουμε εδώ. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να γίνει η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και όχι μόνο στο γήπεδο αλλά σε όλα τα επίπεδα, σε ακαδημίες στο μάνατζμεντ στις σέχεις με των φιλάθλων.

Στόχος μου είναι να κάνω τον ΠΑΟΚ ανεξάρτητο. Ελπίζω ότι οι σημερινές ιδέες θα μας βοηθήσουν να κάνουμε τις διαδικασίες της οργάνωσης του συλλόγου πιο γρήγορες. Σας υπόσχομαι ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει ένα σημαντικό ρόλο στο μάρκετινγκ που θα επηρεάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις