Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Θύμα άγριου ξυλοδαρμού ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε σήμερα το πρωί ο Λαρισαίος διαιτητής, που φέτος διευθύνει αγώνες της Super League, Θανάσης Τζήλος. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές λίγο μετά της 9 το πρωί ξυλοκοπήθηκε από άγνωστο ή αγνώστους ο γνωστός διαιτητής. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διαιτητής της Super League δέχθηκε την επίθεση καθώς έβγαινε από το σπίτι του […]

Θανάσης Τζήλος

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε σήμερα το πρωί ο Λαρισαίος διαιτητής, που φέτος διευθύνει αγώνες της Super League, Θανάσης Τζήλος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές λίγο μετά της 9 το πρωί ξυλοκοπήθηκε από άγνωστο ή αγνώστους ο γνωστός διαιτητής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διαιτητής της Super League δέχθηκε την επίθεση καθώς έβγαινε από το σπίτι του επί της οδού Θυμάτων Κατοχής στη Λάρισα.

Γειτόνισσα ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Αμέσως έφτασε ασθενοφόρο που μετέφερε τραυματισμένο τον Λαρισαίο στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου και νοσηλεύεται.

Στο σημείο έφτασε και περιπολικό της αστυνομίας.

Κατά τις πληροφορίες του onlarissa.gr, ο Θανάσης Τζήλος φέρει τραύματα στο κεφάλι και στο γόνατό του.

Οι αστυνομικοί έχουν ήδη ξεκινήσει την έρευνα προκειμένου να διερευνήσουν τα αίτια του ξυλοδαρμού αλλά και για να εντοπίσουν τους δράστες της επίθεσης.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, Δημήτρης Μπουχλαριώτης με δήλωσή του εκφράζει τον αποτροπιασμό του «για την άνανδρη και ανεπαίσχυντη επίθεση στο διαιτητή της Ένωσή μας κ. Τζήλο Αθανάσιο.

Τέτοιου είδους πράξεις είναι καταδικαστέες και προκαλούν σοβαρούς και ανεπανόρθωτους τριγμούς στα θεμέλια της Διαιτησίας, του Ποδοσφαίρου και εν γένει της κοινωνίας μας.

Η ΕΠΣΝΛ εκφράζει την συμπαράστασή της προς την οικογένεια του κ.Αθανάσιου Τζήλου και σε ένδειξη διαμαρτυρίας αναβάλλει ΟΛΑ τα πρωταθλήματα για το προσεχές Σαββατοκύριακο απέναντι σε αυτούς που δεν θέλουν το καθαρό ποδόσφαιρο και την αμερόληπτη διαιτησία, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι ο τραμπουκισμός και η αλητεία δεν θα περάσουν».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις