Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Θρίλερ με τον θάνατο ηλικιωμένης- Ψάχνουν την αιτία
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θρίλερ με τον θάνατο ηλικιωμένης- Ψάχνουν την αιτία

Του Πέτρου Καρσιώτη Γρίφο αποτελούν για την Αστυνομία οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε νεκρή μία 74χρονη, μέσα στο σπίτι της στο Ίλιον. Δεν φέρει ίχνος εξωτερικής κάκωσης Η ίδια σύμφωνα με την ιατροδικαστή κ. Τσάκωνα που προχώρησε στη νεκροψία δεν φέρει ίχνος εξωτερικής κάκωσης, που να μπορεί να αποδοθεί ως αιτία για […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Γρίφο αποτελούν για την Αστυνομία οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε νεκρή μία 74χρονη, μέσα στο σπίτι της στο Ίλιον.

Δεν φέρει ίχνος εξωτερικής κάκωσης

Η ίδια σύμφωνα με την ιατροδικαστή κ. Τσάκωνα που προχώρησε στη νεκροψία δεν φέρει ίχνος εξωτερικής κάκωσης, που να μπορεί να αποδοθεί ως αιτία για τον θάνατό της.

Είχε παραβιαστεί το παράθυρο

Από την άλλη πλευρά, διαπιστώθηκε ότι το παράθυρο είχε παραβιαστεί, αλλά κανείς δεν γνωρίζει αν η διάρρηξη συνέβη το ίδιο βράδυ του θανάτου της η ήταν προγενέστερη.

Ίσως αντιλήφθηκε την απόπειρα εισόδου και πέθανε από φόβο

Μία από τις εκδοχές πάντως που εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είναι η ηλικιωμένη γυναίκα να αντελήφθη την προσπάθεια διάρρηξης του παραθύρου και να υπέστη ανακοπή.

Έτσι τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν ότι μπορεί η 84χρονη να έπεσε θύμα απόπειρας διάρρηξης, όχι όμως και εγκληματικής ενέργειας, αφού δεν έχει έλθει σε επαφή με κανέναν.

Δεν μπορεί να διαπιστωθεί αν υπήρξε έρευνα του σπιτιού

Το σπίτι ήταν πολύ ακατάστατο ούτως ή άλλως εξαιτίας της αδυναμίας που είχε η υπερήλικη στο να το καθαρίσει, άρα επίσης δεν μπορεί να διαπιστωθεί αν υπήρξε έρευνα, ενώ ούτε η οικονομική της κατάσταση ήταν καλή.

Η αστυνομία περιμένει και τη νεκροτομή

Με τα μέχρι τώρα στοιχεία να μη φωτίζουν τα ακριβή αίτια οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση αναμένουν τα αποτελέσματα της νεκροτομής για να καταλήξουν στις συνθήκες του θανάτου της 84χρονης γυναίκας, που έμενε μόνη της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις