Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Θρίλερ με την δολοφονία του ασφαλιστή στη Ξάνθη
ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με την δολοφονία του ασφαλιστή στη Ξάνθη

Σε υπόθεση θρίλερ εξελίχθηκε η δολοφονία του 55χρονου ασφαλιστή από την Ξάνθη, καθώς οι αρχές εξιχνίασαν το μυστήριο. Η δολοφονία και η αυτοκτονία που συγκλόνισαν την τοπική κοινωνία της Ξάνθης, την περασμένη Τρίτη φαίνεται πως συνδέονται. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το μεσημέρι της Τρίτης είχε βρεθεί νεκρός με μία σφαίρα στην καρδιά ένας 55χρονος ασφαλιστής, […]

Σε υπόθεση θρίλερ εξελίχθηκε η δολοφονία του 55χρονου ασφαλιστή από την Ξάνθη, καθώς οι αρχές εξιχνίασαν το μυστήριο.

Η δολοφονία και η αυτοκτονία που συγκλόνισαν την τοπική κοινωνία της Ξάνθης, την περασμένη Τρίτη φαίνεται πως συνδέονται.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το μεσημέρι της Τρίτης είχε βρεθεί νεκρός με μία σφαίρα στην καρδιά ένας 55χρονος ασφαλιστής, μέσα στο γραφείο του. Την σορό του ανακάλυψε η κόρη του η οποία σε κατάσταση σοκ κάλεσε τις Αρχές.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας εντοπίστηκε νεκρός ένας 54χρονος φίλος και κουμπάρος του θύματος, ο οποίος είχε αυτοπυροβοληθεί. μέσα στο σπίτι του και τον βρήκαν η σύζυγός και η κόρη του.

Όπως απέδειξε η βαλλιστική εξέταση, ο αυτόχειρας ήταν και ο δράστης της δολοφονίας σε βάρος του ασφαλιστή, με τον οποίο διατηρούσαν φιλία ετών.

Το όπλο μικρού διαμετρήματος με το οποίο αυτοκτόνησε ο 54χρονος, ήταν το ίδιο που στέρησε την ζωή από τον 55χρονο ασφαλιστή.

Το τελευταίο διάστημα φέρονται οι δύο άντρες να είχαν χαλάσει τις σχέσεις τους και να είχαν μεταξύ έντονες προσωπικές και οικονομικές διαφορές που πιθανόν οδήγησαν στο αιματηρό ξεκαθάρισμα.

Την έρευνα και προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Ξάνθης.

Διαβάστε ακόμα:

Μαφιόζικο έγκλημα: Εκτέλεσαν γνωστό ασφαλιστή στο γραφείο του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις