Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Θρήνος στο «τελευταίο αντίο» στον 52χρονο (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στο «τελευταίο αντίο» στον 52χρονο (pics)

Το «τελευταίο αντίο» είπαν σήμερα (21/4) στον 52χρονο φίλοι, οικογένεια και συνεργάτες. Στην κηδεία του Αλέξανδρου Σταματιάδη ράγισαν καρδιές, όπως φαίνεται και στο protothema. gr. «Αλέξανδρε, παιδί μου θα ζεις για πάντα μέσα στις καρδιές μας», δήλωσε συγκινημένη η μητέρα του. Από την πλευρά του ο γιος του 52χρονου επιχειρηματία, Αχιλλέας, τόνισε τη γενναιότητα του […]

Το «τελευταίο αντίο» είπαν σήμερα (21/4) στον 52χρονο φίλοι, οικογένεια και συνεργάτες.

Στην κηδεία του Αλέξανδρου Σταματιάδη ράγισαν καρδιές, όπως φαίνεται και στο protothema. gr. «Αλέξανδρε, παιδί μου θα ζεις για πάντα μέσα στις καρδιές μας», δήλωσε συγκινημένη η μητέρα του.

Από την πλευρά του ο γιος του 52χρονου επιχειρηματία, Αχιλλέας, τόνισε τη γενναιότητα του πατέρα του προσθέτοντας ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ τα λόγια του λίγες ώρες πριν τον πυροβολήσουν.

Διαβάστε ακόμα

«Έσβησε» το 52χρονο θύμα της ληστείας στην Κηφισιά

«Να πιστεύεις στον εαυτό σου και θα τα καταφέρεις γιε μου. Να μάθεις στη ζωή σου να μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλους και να στηρίζεσαι στις δυνάμεις σου».

Η κηδεία έγινε στον Ιερό Ναό Θεοσκεπάστου στη Χώρα της Άνδρου, το νησί καταγωγής του άτυχου επιχειρηματία.

Θυμίζουμε πως ο 52χρονος επιχειρηματίας άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή το μεσημέρι μετά τη μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις