Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο του Αλέξανδρου Τσιάλτα – Αναμένεται η νεκροψία
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο του Αλέξανδρου Τσιάλτα – Αναμένεται η νεκροψία

Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του 22χρονου Αλέξανδρου Τσιάλτα, που έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Σύμφωνα με πληροφορίες του «tinealarissa» ο άτυχος 22χρονος έχασε τη ζωή του πιθανότατα από ηλεκτροπληξία που προκλήθηκε από πιστολάκι μαλλιών. Ο 22χρονος που είχε καταγωγή από το Καρπενήσι, βρισκόταν στη Λάρισα για τις σπουδές […]

Αλέξανδρος Τσιάλτας

Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του 22χρονου Αλέξανδρου Τσιάλτα, που έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Σύμφωνα με πληροφορίες του «tinealarissa» ο άτυχος 22χρονος έχασε τη ζωή του πιθανότατα από ηλεκτροπληξία που προκλήθηκε από πιστολάκι μαλλιών.

Ο 22χρονος που είχε καταγωγή από το Καρπενήσι, βρισκόταν στη Λάρισα για τις σπουδές του κι αποφάσισε να μείνει στη πόλη και μετά την ολοκλήρωσή τους.

Εργαζόταν σε εμπορικό κατάστημα, ενώ είχε μεγάλη αγάπη για το χορό. Στο σπίτι του στη Λάρισα, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, παπούτσια

Σοκαρισμένο το Καρπενήσι 

Ο νεαρός Καρπενησιώτης, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής νεκρός μέσα στο σπίτι του, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στη Λάρισα.

Μία φίλη του που ανησύχησε γιατί δεν είχε πάει στη δουλειά, ειδοποίησε τις αρχές με το ΕΚΑΒ να σπεύδει αλλά να είναι αργά.

Ο άτυχος νεαρός φέρεται να άφησε την τελευταία του πνοή ενώ κοιμόνταν από παθολογικά αίτια, πιθανόν ανακοπή καρδιάς.

Ο Αλέξανδρος ήταν μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου, της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του δήμου και ιδιαίτερα δραστήριο παιδί.

Φως στα αίτια του θανάτου του, αναμένεται να ρίξει η παραγγελθείσα νεκροψία – νεκροτομή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις