Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θλίψη για την αυτοκτονία του 20χρονου ποδοσφαιριστή: “Δεν έδειχνε να έχει κάποιο πρόβλημα”
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θλίψη για την αυτοκτονία του 20χρονου ποδοσφαιριστή: “Δεν έδειχνε να έχει κάποιο πρόβλημα”

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Ξάνθης, αλλά και οι άνθρωποι της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΠΟΕΛ Ιωαννίνων, μετά την είδηση του χαμού του 20χρονου ποδοσφαιριστή, Ντογκουκάν Καραοσμάν, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του τα ξημερώματα της Τρίτης Ο Ντογκουκάν Καραοσμάν, ο οποίος γεννήθηκε στην Ξάνθη κι έπαιζε στον ΑΠΟΕΛ Ιωαννίνων αυτοκτόνησε τα ξημερώματα της Τρίτης. Ο εκλιπών είχε πει […]

Ντογκουκάν Καραοσμάν

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Ξάνθης, αλλά και οι άνθρωποι της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΠΟΕΛ Ιωαννίνων, μετά την είδηση του χαμού του 20χρονου ποδοσφαιριστή, Ντογκουκάν Καραοσμάν, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του τα ξημερώματα της Τρίτης

Ο Ντογκουκάν Καραοσμάν, ο οποίος γεννήθηκε στην Ξάνθη κι έπαιζε στον ΑΠΟΕΛ Ιωαννίνων αυτοκτόνησε τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ο εκλιπών είχε πει στη μητέρα του ότι θα πάει να πάρει ξύλα από την αποθήκη δίπλα από το σπίτι της οικογένειας, ωστόσο δεν γύρισε πίσω.

Η μητέρα του ανησύχησε και πήγε στην αποθήκη, όπου και βρήκε το παιδί της κρεμασμένο.

Οι αρχές ερευνούν τους λόγους που οδήγησαν τον 20χρονο ποδοσφαιριστή να πάρει την απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του, με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ Ιωαννίνων να κάνει λόγο για ένα καλό παιδί που δεν έδειχνε να έχει κάποιο πρόβλημα.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό του περιβάλλον που επικαλείται ο «Μαχητής», ο θάνατος του 20χρονου οφείλεται σε λόγους ερωτικής απογοήτευσης.

“Εδώ στα Ιωάννινα σπούδαζε ο Ορκάν, στο δεύτερο έτος, στο Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου. Τον τελευταία ενάμισι χρόνο έπαιζε ποδόσφαιρο στην ομάδα μας. Όλο αυτό το διάστημα δεν είχε δημιουργήσει κανένα πρόβλημα, ούτε έδειχνε να τον απασχολεί κάτι.

Ήταν πολύ καλό παιδί και καλός ποδοσφαιριστής. Κανένας δεν πιστεύει αυτό που έγινε. Δεν έδειχνε να έχει κάποιο πρόβλημα. Η οικογένειά του ζει στην Ξάνθη”, δήλωσε στο newsit.gr ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Λιάρος.

“Συντετριμμένη η οικογένεια του Α.Π.Ο.Ε.Λ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο του νεαρού ποδοσφαιριστή της Δογουκαν Καραοσμαν . Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Καλό Ταξίδι ΟΡΚΑΝ”, ήταν το μήνυμα της ομάδας που αγωνιζόταν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις