Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / «Θα με σκίσουν» – Στην δημοσιότητα βίντεο “αποκάλυψη” της δασκάλας που έκανε σεξ με μαθητή της (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

«Θα με σκίσουν» – Στην δημοσιότητα βίντεο “αποκάλυψη” της δασκάλας που έκανε σεξ με μαθητή της (vid)

Στην δημοσιότητα το βίντεο με το υλικό από την σύλληψή της και την πρώτη της ανάκριση από τους αστυνομικούς Το βίντεο με την στιγμή της σύλληψης αλλά και της μεταφοράς στο τμήμα της 28χρονης δασκάλας που έκανε σεξ με 13χρονο μαθητή της, αποκάλυψε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο. Στο βίντεο που προέβαλε το KPNX φαίνεται η στιγμή που οι […]

Στην δημοσιότητα το βίντεο με το υλικό από την σύλληψή της και την πρώτη της ανάκριση από τους αστυνομικούς

Το βίντεο με την στιγμή της σύλληψης αλλά και της μεταφοράς στο τμήμα της 28χρονης δασκάλας που έκανε σεξ με 13χρονο μαθητή της, αποκάλυψε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Στο βίντεο που προέβαλε το KPNX φαίνεται η στιγμή που οι αστυνομικοί περνούν χειροπέδες στην 28χρονη Μπρίτανι Ζαμόρα, στην Αριζόνα το 2018. Χωρίς να προβάλει καμία αντίσταση ή να διαμαρτυρηθεί, η δασκάλα στο Las Brisas Academy Elementary School ακολουθεί τις οδηγίες των αστυνομικών.

«Μπορείτε να ρίξετε τα μαλλιά μου στο πρόσωπό μου;» ζητά από τους αστυνομικούς, ώστε να αποφύγει όσο μπορεί τις κάμερες, ενώ οδηγείται στην φυλακή.

Όταν οι αστυνομικοί την ρωτούν να τους πει τι έγινε, εκείνη αρνείται και ζητά δικηγόρο.

Λίγο αργότερα όμως, φαίνεται πως ανησυχεί γιατί σε λίγο θα οδηγηθεί στην φυλακή: «Είμαι μικροκαμωμένη, θα με σκίσουν», λέει στους αστυνομικούς.

Δείτε το βίντεο

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις