Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Θέλω να αυτοκτονήσω» είπε ο 42χρονος πριν βουτήξει στο κενό (pics-vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θέλω να αυτοκτονήσω» είπε ο 42χρονος πριν βουτήξει στο κενό (pics-vid)

Ακόμα δεν έχει λυθεί το κουβάρι της μυστήριας αυτοκτονίας του άντρα σε ξενοδοχείο της Ομόνοιας. Ο 42χρονος,  έπεσε στο κενό από τον 5ο όροφο ξενοδοχείου, στην οδό Μαρίκας Κοτοπούλη κοντά στην Ομόνοια. Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας. Λίγο μετά τις 22:00 ο άνδρας μπήκε στο ξενοδοχείο. Πέρασε από τη ρεσεψιόν χωρίς να απαντήσει […]

Ακόμα δεν έχει λυθεί το κουβάρι της μυστήριας αυτοκτονίας του άντρα σε ξενοδοχείο της Ομόνοιας.

Ο 42χρονος,  έπεσε στο κενό από τον 5ο όροφο ξενοδοχείου, στην οδό Μαρίκας Κοτοπούλη κοντά στην Ομόνοια.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας. Λίγο μετά τις 22:00 ο άνδρας μπήκε στο ξενοδοχείο. Πέρασε από τη ρεσεψιόν χωρίς να απαντήσει στην ερώτηση της υπαλλήλου τι θα ήθελε, αφού δεν ήταν πελάτης. Κρατούσε μία τσάντα και ανέβηκε στον 5ο όροφο.

Τον άνδρα είδε μία καμαριέρα, η οποία τον άκουσε να λέει «θέλω να αυτοκτονήσω». Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ο άνδρας είχε βουτήξει στο κενό.
Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ, αλλά και η Αστυνομία.

Ο άνδρας παρά την πτώση από ύψος περίπου 20 μέτρων ήταν ακόμα ζωντανός, αλλά με σοβαρότατα τραύματα. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και τελικά εξέπνευσε τα ξημερώματα.

Ο άνδρας είναι αλβανικής καταγωγής και είχε στην κατοχή του το ποσό των 4.000 ευρώ.

«Ήμουν στο μαγαζί δούλευα, άκουσα φασαρία και είδα κόσμο. Βγήκα έξω από περιέργεια να δω τι έγινε. Είχε πέσει ο άνθρωπος. Δεν γνωρίζω ακριβώς τι έγινε, ακούστηκαν διάφορα: ότι είχε χωρίσει από κάποια γυναίκα, ότι είχε να κάνει με λεφτά. Γίνονται πολλά στην Ομόνοια κάθε μέρα», λέει αυτόπτης μάρτυρας που εργάζεται σε εστιατόριο που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από ξενοδοχείο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις