Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Η UEFA σκέφτεται να αποκλείσει τη Σπαρτάκ Μόσχας!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η UEFA σκέφτεται να αποκλείσει τη Σπαρτάκ Μόσχας!

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Σάλο έχουν προκαλέσει στην ποδοσφαιρική Ευρώπη τα σοβαρά επεισόδια, που έγιναν στο Μπιλμπάο με τους φιλάθλους της Σπαρτάκ Μόσχας, που είχαν μεταβεί στην πόλη της βόρειας Ισπανίας για την ρεβάνς των «32» του Europa League ανάμεσα στην ομάδα τους και την Αθλέτικ. Συνέπεια των επεισοδίων αυτών ήταν ο θάνατος ενός αστυνομικού. […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Σάλο έχουν προκαλέσει στην ποδοσφαιρική Ευρώπη τα σοβαρά επεισόδια, που έγιναν στο Μπιλμπάο με τους φιλάθλους της Σπαρτάκ Μόσχας, που είχαν μεταβεί στην πόλη της βόρειας Ισπανίας για την ρεβάνς των «32» του Europa League ανάμεσα στην ομάδα τους και την Αθλέτικ.

Συνέπεια των επεισοδίων αυτών ήταν ο θάνατος ενός αστυνομικού.

Τα όσα συνέβησαν στο Μπιλμπάο από Ρώσους χούλιγκαν σε συνδυασμό με το θάνατο του αστυνομικού έχουν θορυβήσει την UEFA, που ετοιμάζεται να πάρει μέτρα κατά της Σπαρτάκ Μόσχας, ενώ είναι πιθανή ακόμη και η αποβολή της ομάδας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Σύμφωνα με την Marca, η UEFA συλλέγει πληροφορίες για όλα όσα συνέβησαν έξω και μέσα από το γήπεδο της Αθλέτικ, έτσι ώστε να φτιάξει το κατηγορητήριο και να τιμωρήσει τη Σπαρτάκ.

Η σοκαριστική στιγμή που ο αστυνομικός πέφτει στο έδαφος:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις