Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Η σύζυγος του Τόσιτς ξεφτιλίζει τον Βράνιες: “Αυτοκτόνα ρατσιστικό σκ@ό με το μικρό π@@ί” (pics)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η σύζυγος του Τόσιτς ξεφτιλίζει τον Βράνιες: “Αυτοκτόνα ρατσιστικό σκ@ό με το μικρό π@@ί” (pics)

Δεν έχει πού να κρυφτεί ο Βράνιες Το σκάνδαλο με τη γνωστή τραγουδίστρια Γελένα Καρλέουσα η οποία είναι παντρεμένη με τον Ντούσκο Τόσιτς, εξελίσσεται σε θρίλερ. Παρά την τότε διάψευση της Γελένα ο Βράνιες αποφάσισε να δώσει συνέχεια στο θέμα χωρίς να ξέρει τι θα τον περίμενε μετά. Ο Βόσνιος αμυντικός δημοσίευσε στα social του […]

Βράνιες

Δεν έχει πού να κρυφτεί ο Βράνιες

Το σκάνδαλο με τη γνωστή τραγουδίστρια Γελένα Καρλέουσα η οποία είναι παντρεμένη με τον Ντούσκο Τόσιτς, εξελίσσεται σε θρίλερ.

Παρά την τότε διάψευση της Γελένα ο Βράνιες αποφάσισε να δώσει συνέχεια στο θέμα χωρίς να ξέρει τι θα τον περίμενε μετά.

Ο Βόσνιος αμυντικός δημοσίευσε στα social του και μεταξύ άλλων έγραφε πως «η Γελένα τώρα κλαίει και προσεύχεται για να τα αρνηθεί όλα».

Αποτέλεσμα εικόνας για jelena karleusa

Όμως η Γελένα τον περίμενε στη γωνία…

Η γνωστή τραγουδίστρια της Βοσνίας ξεφτίλισε τον Βράνιες με συνεχόμενα ποσταρίσματα στο Facebook. Από γυμνές φωτογραφίες του Βράνιες που της έστελνε μέχρι και φωτογραφίες που ο Βόσνιος αμυντικός έκλαιγε.

braniew-new1

Μέσα σε όλα αυτά έγραψε κι ένα μήνυμα στο οποίο μεταξύ άλλων ζητάει από τον Βράνιες να αυτοκτονήσει.

«Μικρό σκουλήκι, δεν πρόκειται να παίξεις ποδόσφαιρο πια. Ούτε σε ομάδα, ούτε στην Εθνική! Στη Βοσνία, ξέρουν ότι είσαι ανόητος και όλοι σε περιφρονούν γιατί είσαι ένα ρατσιστικό σκ…

Το άρρωστο σκουλήκι μπορεί να βγάλει φωτογραφίες και βίντεο με ό,τι του έρχεται στο μυαλό, μπορείς να έχεις ένα βίντεο με μένα να κάθομαι με τον γυμνό κ… μου πάνω σου.

Δεν μπορείς να βάλεις σε κίνδυνο τον γάμο μου ή την οικογένειά μου. Αυτό ήθελες! Λυπάμαι τη γυναίκα σου σκουλήκι και το παιδί σου! Αλλά όπως πληγώνεις την οικογένειά μου, έτσι τώρα όλο το κακό θα επιστρέψει σε σένα.

Όλα αυτά τα πράγματα τα έκανες για να με τιμωρήσεις επειδή δεν ήθελα να είμαι μαζί σου. Μόνο να μου στείλεις φωτογραφίες από το μικρό σου πουλί, που τις έσβησα. Με απείλησες για το τίποτα και ήθελες να με σκοτώσεις.

 Τον Τόσιτς δεν μπορείς να τον φτάσεις ούτε στα γόνατα. Ούτε σαν ποδοσφαιριστής, ούτε είστε ίδιοι. Είσαι ένα σκουλήκι και ένα μ… που δεν θα είσαι ποτέ ούτε άντρας, ούτε άνθρωπος. Γελάμε μαζί σου τώρα, σκουλήκι!

Η συμβουλή μου σε σένα είναι να αυτοκτονήσεις τώρα! Τώρα! Θα σε γαμ… γιατί «χτύπησες» τη μητέρα δύο παιδιών και μιας γυναίκας, όπως δεν θα έκανε κανένας ποτέ. Μόνο καθάρματα σαν και εσένα! Αντε γαμ…»

Μετά το ξέσπασμα η Γελένα ανέβασε φωτογραφία του Βράνιες να κλαίει κι έγραψε: «Έτσι κλαίει το μ… και παρακαλάει να είμαι μαζί του».

Μετά ανέβασε το μήνυμα που της είχε στείλει ο Βράνιες στο οποίο απειλεί ότι θ’ αυτοκτονήσει αφήνοντας μάλιστα και τον αριθμό του Βόσνιου «επίτηδες» όπως έγραψε.

braniew-new2

Ανέβασε δε και γυμνή φωτογραφία που της έστειλε ο Βράνιες.

braniew-new3

Γελένα και Βράνιες στην Ακρόπολη

Τι είχε προηγηθεί

Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ φέρεται να είχε σχέση με την γυναίκα του Σέρβου αμυντικού, Ντούσκο Τόσιτς, ο οποίος αγωνίζεται στην Τουρκία.

Ο τελευταίος έμαθε για τη φημολογούμενη σχέση με τη σύζυγό του, Γελένα και το θέμα πήρε… διαστάσεις στον Τύπο.

Ο Βράνιες ανέβασε post που εξηγούσε πως όλο αυτό είναι ένα θέμα του Τύπου, αλλά ένα video της Γελένα με τον 29χρονο αμυντικό τα μπερδεύει όλα.

«Αγαπητοί εκπρόσωποι των media. Αφήστε με να αναφέρω κάποια πράγματα για το ότι φέρεται να δέχθηκα απειλές τόσο εγώ όσο και η οικογένεια της κυρίας Καρλέουσα. Αφού δεν μπορούν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους είμαι έτοιμος να πω την αλήθεια:

Η Γέλενα κι εγώ γνωριστήκαμε στο Instagram δύο χρόνια πριν και έκτοτε άρχισαν όλα. Για αυτό το διάστημα βιώσαμε όλες τις εμπειρίες από ταξίδια, επισκέψεις στην Αθήνα και σε άλλα μέρη αλλά και στο σπίτι της ακόμα. Ειπώθηκαν και έγιναν κάποια πράγματα όχι τόσο ωραία. Η Γελένα είναι μία ισχυρή γυναίκα με ουσία.

Τώρα όμως η Γελένα προσεύχεται και κλαίει και μέσα από τους φίλους της τα αρνείται όλα. Είναι χαρακτηριστικό μίας γυναίκας αυτό. Προσωπικά δεν είμαι κακός άνθρωπος ή ψυχοπαθής όπως θέλουν να με παρουσιάζουν και είμαι έτοιμος να το αποδείξω. Για ότι λένε έχω αποδείξεις. Δεν οδήγησα κανέναν πουθενά ούτε εκβίασα καταστάσεις.

Ότι έγινε έγινε με αμοιβαία κατανόηση και επιθυμία. Ας αναζητήσουν λοιπόν ένοχους αλλού. Λυπάμαι για την οικογένειά μου που το πέρασε όλο αυτό. Είναι ο μόνος τρόπος να πω την αλήθεια. Έχω αποδείξεις για όλα”, έγραψε μεταξύ άλλων στο Instagram ο Βράνιες. Το ποστάρισμά του μετά το κατέβασε.» τονίζει ο Βράνιες.

Αποτέλεσμα εικόνας για jelena karleusa Αποτέλεσμα εικόνας για jelena karleusa dusko tosic
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις