Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ως Κάρι Μπράντσο, 9 χρόνια μετά το «Sex and the City»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ως Κάρι Μπράντσο, 9 χρόνια μετά το «Sex and the City»

Εννιά χρόνια μετά την τελευταία ταινία του Sex and the City, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ εμφανίστηκε ως Κάρι Μπράντσο. Η Πάρκερ υποδύθηκε ξανά τον αγαπημένο χαρακτήρα από την σειρά που την έκανε διάσημη, για την νέα καμπάνια του Water.org. Στόχος της καμπάνιας είναι να συγκεντρωθούν χρήματα και να ευαισθητοποιηθεί το κοινό πάνω στην ΜΚΟ που […]

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ 1

Εννιά χρόνια μετά την τελευταία ταινία του Sex and the City, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ εμφανίστηκε ως Κάρι Μπράντσο.

Η Πάρκερ υποδύθηκε ξανά τον αγαπημένο χαρακτήρα από την σειρά που την έκανε διάσημη, για την νέα καμπάνια του Water.org.

Στόχος της καμπάνιας είναι να συγκεντρωθούν χρήματα και να ευαισθητοποιηθεί το κοινό πάνω στην ΜΚΟ που «τρέχει» ο Ματ Ντέιμον και ο Γκάρι Γουάιτ για παροχή ασφαλούς νερού και εγκαταστάσεων υγιεινής σε εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως.

Στο σποτάκι που δημοσίευσε και η ίδια η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στο Instagram, ακούγεται η μουσική που ακούγαμε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του Sex and the City, ως τηλεοπτική σειρά το 1998.

Επίσης η σκηνή είναι παρόμοια με εκείνη της σειρά όπου είχε γυριστεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης δίπλα από ένα λεωφορείο που έγραφε το όνομά της.

«Έχει περάσει καιρός. Είχε πολλή πλάκα, αλλά ήταν επίσης λίγο αλλόκοτο- με την καλή έννοια. Ωστόσο ήταν πολύ σημαντικό λόγω του σκοπού, δηλαδή να στηρίξω την συγκεκριμένη πρωτοβουλία», είπε η ηθοποιός στην Huffington Post.

«Βρήκα σωστό και έξυπνο το πώς θέλησαν να απεικονίσουν την Κάρι γι’ αυτήν την ιδέα. Το βρίσκω έξυπνο. Στο παρελθόν είχες ένα σενάριο και όλες τις λέξεις που χρειαζόσουν να σου θυμίζουν πως λείπεις εδώ και καιρό. Αλλά αυτό ήταν σαν ένα εναλλακτικό σύμπαν. Πέρασα υπέροχα», πρόσθεσε.

https://www.instagram.com/p/Bs5mLymgAhm/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις