Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Η πορνοστάρ του Τραμπ έχει «λερωμένο» φόρεμα – Θα το δώσει για εξέταση DNA
ΚΟΣΜΟΣ

Η πορνοστάρ του Τραμπ έχει «λερωμένο» φόρεμα – Θα το δώσει για εξέταση DNA

Αποδεικτικά στοιχεία φέρεται να έχει κρατήσει για τη σχέση της με τον Ντόναλντ Τραμπ η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, την ώρα που φουντώνουν οι φήμες για μεγάλη κρίση στον γάμο του Αμερικανού προέδρου. Η Στέφανι Κλίφορντ, όπως είναι το πραγματικό όνομά της, έχει κρατήσει ένα χρυσό μίνι φόρεμα που φόρεσε στο ραντεβού με τον τότε μεγιστάνα των […]

Αποδεικτικά στοιχεία φέρεται να έχει κρατήσει για τη σχέση της με τον Ντόναλντ Τραμπ η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, την ώρα που φουντώνουν οι φήμες για μεγάλη κρίση στον γάμο του Αμερικανού προέδρου.

Η Στέφανι Κλίφορντ, όπως είναι το πραγματικό όνομά της, έχει κρατήσει ένα χρυσό μίνι φόρεμα που φόρεσε στο ραντεβού με τον τότε μεγιστάνα των ακινήτων το 2006.

Πηγές από το περιβάλλον της ανέφεραν στο the Blast ότι η 38χρονη σκοπεύει να δώσει το φόρεμα για ανάλυση ώστε να εντοπισθούν τυχόν ίχνη DNA του νυν προέδρου των ΗΠΑ.

Η πορνοστάρ θέλει να εξεταστεί το φόρεμα μήπως βρεθούν πάνω του τρίχες, κύτταρα ή σωματικά υγρά του Τραμπ, ώστε να αποδείξει πως είχαν σεξουαλική σχέση πριν από 12 χρόνια.

Η πορνοστάρ θεωρεί ότι έχει αποδεσμευτεί από τη συμφωνία εμπιστευτικότητας που είχε υπογράψει μετά την παραδοχή του δικηγόρου του Αμερικανού προέδρου ότι της έδωσε χρήματα για να εξασφαλίσει τη σιωπή της.

Η Τζίνα Ροντρίγκες, εκπρόσωπος της Στόρμι Ντάνιελς, γνωστοποίησε σε πολλά μέσα ενημέρωσης ότι η πελάτισσά της πλέον δεν αισθάνεται ότι την περιορίζει η συμφωνία αυτή μετά τις δηλώσεις του Μάικλ Κόεν, του δικηγόρου του Τραμπ.

«Η Στόρμι θα πει την ιστορία της», τόνισε η Ροντρίγκες.

Το επίμαχο φόρεμα

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 38χρονη ζητά τώρα πάνω από ένα εκατομμύριο δολάριο για να μιλήσει για τη σχέση της με τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο.

Βέβαια είναι άγνωστο πώς θα καταφέρει η Ντάνιελς να πάρει δείγμα DNA από τον Τραμπ ώστε να γίνει η ταυτοποίηση με όποιο υλικό βρεθεί στο χρυσό φόρεμά της.

Η απόφαση της Στόρμι Ντάνιελς να καταφύγει σε τεχνικές ανάλυσης DNΑ παραπέμπει στις εξετάσεις που είχαν κάνει οι ερευνητές στο περίφημο μπλε φόρεμα με τον λεκέ της Μόνικα Λεβίνσκι στην υπόθεση που λίγο έλειψε να γκρεμίσει από την εξουσία τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις