Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Η “πανέξυπνη” κλειδαριά, ό.τι πρέπει για την εποχή
PLUS

Η “πανέξυπνη” κλειδαριά, ό.τι πρέπει για την εποχή

H κλειδαριά August φέρνει την επανάσταση στα συστήματα ασφαλείας. Είναι πανέξυπνη και σας «επιτρέπει» να ξεχάσετε τα κλειδιά σας. Η κλειδαριά August λειτουργεί σαν άτυπος «θυρωρός» του σπιτιού σας μιας και σας επιτρέπει να ανοίξετε την πόρτα σας μέσω μίας ειδικά σχεδιασμένης εφαρμογής στο κινητό σας. Χρησιμοποιώντας Bluetooth χαμηλής ενέργειας, η κλειδαριά επικοινωνεί και συγχρονίζεται […]

H κλειδαριά August φέρνει την επανάσταση στα συστήματα ασφαλείας.

Είναι πανέξυπνη και σας «επιτρέπει» να ξεχάσετε τα κλειδιά σας.

Η κλειδαριά August λειτουργεί σαν άτυπος «θυρωρός» του σπιτιού σας μιας και σας επιτρέπει να ανοίξετε την πόρτα σας μέσω μίας ειδικά σχεδιασμένης εφαρμογής στο κινητό σας.

Χρησιμοποιώντας Bluetooth χαμηλής ενέργειας, η κλειδαριά επικοινωνεί και συγχρονίζεται με τον σύρτη της πόρτας σας και την ανοίγει λίγο πριν φτάσετε στο κατώφλι της.

Τι πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε πόρτα ασφαλείας

Ακόμα καλύτερα: η κλειδαριά σάς επιτρέπει να καλείτε ή να αφήνετε φίλους και συγγενείς να μπουν στο σπίτι σας ακόμα κι όταν εσείς είστε διακοπές.

Για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, σας δίνει τη δυνατότητα να τους στέλνετε προσκλήσεις με συγκεκριμένη προθεσμία, πέραν της οποίας, η είσοδός τους στο χώρο σας ακυρώνεται.

Η κλειδαριά, η οποία ήδη κυκλοφορεί στην Ευρώπη, κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι διαθέσιμη σε πολλά διαφορετικά χρώματα και μπορεί να τοποθετηθεί στην ήδη υπάρχουσα πόρτα σας μέσα σε 15 μόλις λεπτά.

Επιπλέον, η διάρκεια ζωής της είναι μεγάλη καθώς οι μπαταρίες της χρειάζονται αλλαγή σε ετήσια βάση, ενώ το κόστος της δεν ξεπερνά τα 150€.

Και κάτι τελευταίο: δεν χρειάζεται να αναρωτιέστε τι γίνεται σε περίπτωση που κλείσει το κινητό από μπαταρία καθώς μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε τα κλειδιά σας!

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις